Tisdagkvällar

som ni kanske vet vid det här laget så är tisdag kvällar kvällen då jag och madde bestämt måste umgås.
det brukar se ut på samma sätt i stort sätt varje vecka. Det börjar med att hon kommer över till mig och vi byter om till träningskläder.
sen står vi där och pushar och håller på tills träningspasset är över, igår var det jobbigt. Vi funderar på om det kanske är att vi har börjat fått muskler som gör det jobbigare,eftersom då jobbar ju musklerna. ja vi vet inte riktigt. men det var lika skönt att träna igår som alltid. men inte fören vi är klar känner vi att det var ju inte så farligt idag med.

efter träningspasset så har vi (varannan vecka jag/ varannan vecka hon) köpt risifrutti, ibland blir det 1 var och ibland två. Igår blev det en var och den tog vi efter träningen, under tiden som vi satt och såg ett nytt avsnitt av the hills :)

Sen blir det en liten vänta där emellan där det brukar variera vad vi gör, men sen börjar dhw !! veckans lycka ! och igår med två avsnitt !!! det var helt underbart att sitta där och se dem i två timmar istället för bara en. hade önskat att det var 10 avsnitt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0