I drink and I enjoy

Mitt cola light missbruk....
........................ mmmmm


..
Madde kom förbi innnan hon skulle till jobbet,
om ett tag kommer alex förbi..
häner saker hela tiden, haha aldrig en lugn stund ;)

Ain´t it time to let me go

Sitter här med en cola light i min hand. mmmm cola light.
Jag älskar verkligen cola light burkarna just nu, dem har ju en massa bambisar på sig, hur gulligt som helst !

- titta en sån söt liten bambi :) -

Idag är en sån där ganska härlig dag när man inte har något planerat, toppen. Förutom att duscha och se idol, men det får ju knappast räknas som planering för min dag. Kanske tar ett träningspass med Charlotte om hon är på. Skulle även gissa på lite singstar.. Hmm och borde gå och handla så att jag kan fylla upp min kyl och frys ?
Men som sagt inga planer, ska bara flyta med dagen. Fast Sandra vill ju att jag ska ta mig till Falun idag, hmm kanske borde fundera lite på det? men min internetbank håller inte riktigt med den här månaden.. Något som är lite (MYCKET!!) tråkigt är att jag inte hittar min kamera. Jag vet ju att den är här någonstans. men var ?? jag kan inte knäppa kort..

Jag behöver present tips !!! Gaah! håller på bli tokig, har ingen aning vad jag ska hitta på till..
Sara - hon blir 20 år.. vad kan man ge henne ? jag har köpt en present men en liten till ?
Håkan - han blir 52 år.. ge mig tips tack !!!
Pappa - han blir 47 år. även där behöver jag tips !
Så snälla ni som läser.. ge mig lite tips !

see ya !
xoxo

At least I stand with two feet at the grownd

GAAAH !! träning !! Jag har saknat träningen !!!
wiihoo va bra det känns ! Okej okej det kommer ett erkännande.. Jag och Kim maskade så mycket vi bara kunde.. men sen lära vi byta runt lite och jag fick brottas med Anders, lilla Anders visste inte vad maska var.. så jag var så snäll och lärde honom så att jag fick maska lite till hehe ;) fast jag maskade ju inte hela tiden.. det gjorde jag inte.. för jag vela ju vinna lite också såklart !
träningen avslutades på ett bra sätt, jag fick nån konstig massage av lilla anders.. han rullade från mina fötter upp till skulderbladen.. upp och ner. ner och upp..riktigt nice. fast lite ont när han rullade över svanken.. 
Så om han behöver ett jobb ? ja visst han kan få bli min massör. Jag ska ge han bra med lön.. om det inte gills som barnarbete förstås ?? 14 år ?? 

Kim och jag tyckte iaf att det passade att frossa lite efter träningen så vi mumsade/frossade i oss makaroner med riven mozzarella ost, mumsfillibabba ! :P samtidigt som vi självklart sjöng lite singstar.

Charlotte kom över efter det och även vi sjöng singstar och tittade lite på hur idol slutade för kvällen.

Vad är det med mig och beroenden ? cola light, snus, skor, svampbob och nu även singstar..
vad har det tagit åt mig.. ja menar cola light ? det har bara varit den sista månaden +- nån vecka, innan det var det vatten som gällde för min del. snus ? visst inte bra men... nån gång när jag känner mig tillräckligt stark för det..Skor ? Okej det tänker jag inte ens tala emot, ja menar hallå jag är tjej, jag behöver skor så att jag kan matcha mina kläder och mitt humör !!!  svampbob? han är ju en sån söt liten krabat som tagit över mitt liv lite grann. det är ju jag som är svmpbob och madde är min patrick :) det är ju bara som det ska vara. men singstar ? ärligt så kan jag inte förstå varför jag blivit så fast, visst jag älskar att sjunga, men det låter förjävligt.. ett tidsfördriv av bästa sort skulle jag gissa på. har säkert fler beroenden. jag önskar bara att träning var ett av dem. 


-ett av alla mina beroenden, svampbob, den här fina underbara tröjan fick jag av kim när hon kom hem från Turkiet, älskar min flicka Kim så mycket ! -

you can´t win if you don´t in

kvar att göra idag...

...Brottning


varm & kall

Va kan man säga...?

Ana kom hit på förmiddagen till mig, vi åt sån där liten micropizza. och körde lite singstar..
Tack för pratstunden hjärtat ! Du kommer alltid vara min bästa vän även fast vi är så sjukt jäkla olika haha :D

Sen vart det att dra ner med madde på stan, hon skulle fixa med jobb. Själv så köpte jag en present till Kajsas bebis som är beräknad den 22 noveber, kunde inte låta bli.
Blev en prestent til charlotte med och en liten en till Sara.. Köpte förövrigt med mig en vin, en varm&kall.. som madde och jag drack tillsammans med våra skönsjungade röster på singstar. haha

ja mamma, jag vet att man inte ska dricka vin mitt på ljusa (mörk/vinter) dagen.
haha men det va en kul grej.. kul för mig som ska träna sen haha.
Men det blir skoj med träning.. Kim har ingen kurs idag så jag får träna med henne, bra där !!!

Aja ska nog ta mej någonting att äta.. sen blir det sjunga lite innan träningen börjar !

XOXO

Som en björn ska jag sova när vintern kommer

Wonder Fur SEK 299, Vila - NELLY.COM 
köpte även den här igår, hade tänkt beställa den från nelly.com, men insåg att den fanns här i Sandviken. Haha nu har jag fluff fluff, Love it !

Måndag !

Idag har jag som sagt ätit våfflor hemma hos mamma. det var mums mums, tack så mycket mamma. bara höra av dej om du vill ha sällskap imorgon en sväng.

sen så har jag träffat madde, det blev en hel del prata, jag tänker massa snälla tankar till dej madde, och lite singstar på det hihi. Vi ägde sönder singstar tror jag nog ;P

Fick äntligen träffa min hunny Ana med, det var nästan lika längesen som jag träffade madde. och då har ana ändå varit hemma i sandviken :p men det var helt underbart ! och nästa gång blir det frossa lite bullar och ha mys mys Ana och jag :D

såhär nu på kvällen så har jag spenderat min tid med Linn, lite singstar med henne och en massa prat. vi såg även idol.. Måste säga att jag är grymt förbannad på det där idol jippot !!! hur kunde eddy inte gå vidare ? ja jag förstår då inte..

som det kanske(förhoppningsvis) märks på mitt inlägg så är jag otroligt trött och tänker gå och sova nu, Har haft en bra dag helt otroligt :P


xoxo

M som i Mums vad gott med våfflor

har precis kommit hem från mammsen.
jag har ätit våfflor hos henne, det var riktigt mums i kistan det !
tack för maten mamma.

Nu så ska jag träffa madde :) wihoo !! fan va härligt att hon är hemma igen !!! :D

och senare så är det tänkt att jag ska träffa Ana :)

see yaa !

one of us is crying

ja det är en textrad som har fastnat i min skalle eftersom jag har kört singstar hela helgen..
one of us i crying, one of us is lying...

just sitter jag iaf här hemma. fan va kallt det är i lägenheten.
daniel körde hit mig när han skulle åka iväg till jobbet. jag kan ju säga att jag trodde att jag skulle dö när han väckte mig. shit va svårt det var att vakna till. men jag vela inte fortsätta sova. såhär i efterhand tycker jag kanske att jag har gjort ett dumt val. visst borde jag ha sovit vidare. men nejnej. så nu sitter jag här som en zoombieliknande varelse och försöker skriva ett okej blogginlägg.

så va händer idag då ??
* ska träffa Ana hunny :D
* träning, utan kim... hmm ja men ja måste på träning

sen händer inget mer. måste säga GUUUUD vilken skön dag ! längtar efter Ana ! var ett tag sedan vi träffade varandra och bara pratade. Så himla synd att vi inte ses lika ofta. Men endå så bra att vi alltid finns där när någon av oss verkligen måste prata. Älskar henne min lilla cupcake.

xoxo







too win or not too win

ja det är frågan..
Har bowlat idag,jag,charlotte,daniel,tommi och källa. Jag och charlotte körde på en egen bana. Så man kan väll säga att vi tävlade lite mot varandra, även om ja inte gärna vill erkänna det :P eftersom jag fick storstryk av henne haha fan va inge bra jag var !! fick endå några strike, men ännu fler rännan.
jaja det är bara erkänna. jag fick storstryk... och jag kämpade och gav mitt allt, haha fan va jag önskar att ja kunna va en dålig förlorare nån gång, för det där är något jag borde vara arg för. Nån gång charlotte. Nån gång ska jag spöa dej i bowling;)

men jag fick min revange lite senare när vi körde singstar, mohahahahaha.. Där fick du storstryk ;) Men vi har haft roligt hela den stunden idag charlotte och jag :)

Aja..
nu sitter jag här och äter lite mat som daniel har lagat. Korvstroganoff och ris. smakar bra smakar bra :) nyss kollat på hål i väggen med. Ett riktigt skojjigt program. är så glad att det har börjat igen :D


all kinds of turnings

Har om sagt kollat på två rocky filmer idag. bara sista kvar.. GAAH !
men sen har jag sett allihopa.
Har hunnit med att köra lite singstar med mohahahahaha, det låter förjävligt men jag kan inte rå för hur kul skiten är !!!

Är lite orolig för min lillebror.. hmm han lämnade ett inte så roligt medelande till min telefon igår. Jag hoppas att allt bara var ett skämt. men jag kan inte tro det.... Och nu är hans mobil avstängd.. jag hänger inte riktigt med. vet inte vad jag ska tänka.. men jag väljer att hoppas på det bästa.. lilla lilla dumma lillebror ibland måste jag säga. Vaför göra mig orolig !!?
fan va jag hoppas att allt bara är bra med honom !

NU till en FUNNY FUNNY sak, madde kom och plingade på och sa hej till mej en snabbis ! Gissa om jag vart glad !??
hihi
ska träffa henne på tisdag ! ska bli superkul ! verkligen !!!

imorgon blir det att träna själv.. kim ska på kurs. fan jag hatar att träna utan henne. men jag har missat två träningar nu.. så jag kan inte missa den här. har tävlingar snart. måste ju komma i form.

 

see yaa !!


Second time Rocky

Har precis tittat klart på Rocky IV, min favorit rocky film ;) Ivan Drago min stora idol här i livet hahahaha ;P
Nu är det Rocky V som gäller, om jag ska vara riktigt ärlig nu så vet jag aldrig om jag har sett den..
så det blir en första gång om inte annat.. sen är det bara sjätte rocky filmen kvar.. hmm ja den måste jag ju se nångång.. men den verkar ju vara så jävla dålig.. och jag vet ju redan att han förlorar i den.. hmm

Vet inte vad som mer händer idag, iaf inte o nå roligt kommer att hända..
ska tvätta senare, på tiden kan jag ju säga !
see yaa !

Lördag

Idag så var jag iväg en sväng och hälsade på Lisbeth. Vi var ner på stan en sväng eftersom hon skulle spana in en mobil hon var sugen på.. mobilen fanns tyvärr inte.
men det blev trevliga samtal och en massa skratt. det mesta av skratten var mest i ren panik eftersom vi lyckades fastna i en hiss.. eller a för min del var det skratt blandat med en hel jävla massa panikskrik !!!!

Sen var det dags att gå hem till daniel, linda och mattias skulle komma förbi.
Linda och jag sjöng singstar i all evighet, härligt härligt. Tyckte synd om daniel och mattias dock eftersom dem  fick lyssna på allt skränande från min begåvade sång haha.
efter ett par timmar gjorde vi ett ryck och åkte iväg och åt, mums. för min del blev det ungsgratinerad oxfilé. smaskens smaskens.

sen har jag och daniel bilat omkring lite bara för att det är skönt att sitta i bilen och åka. Jag fick styra lite woohoo, jag är stolt haha :D

Nu tänkte jag gå och lägga mej. Känner mig ganska total seg i huvudet. imorgon hoppas jag på att kunna träffa madde en snabbsväng ! hon kom ju hem idag. har inte hört nå av henne.. men kanske kan få tag på henne imorgon ;) jag hoppas det iaf :D saknar henne !!!

singstar !!

Just nu har jag sjukt kul ! som ja skrev igår så skulle daniel köpa ett playstation3.. ja det gjorde han.. och även nå typiskt grabbigt spel så att han skulle kunna sitta och nörda. haha
fast han har även köpt ett singstar. haha så nu är det jag som sitter och nördar, hela morgonen och hela kvällen.

Idag har jag inte planerat så mycket.. men jag hoppas på en grej. kan tyvärr inte skriva det här än...
men jag bara hoppas.
men annars händer nog ingenting.. blir lite sjunga singstar och se rocky filmer.
Tänkte även ta mig till signes grav, jag åkte dit igår.. men jag hittade inte graven.. skyller på att det var så mörkt ?? :O nee ärlit vet jag inte axakt vart den är.. var så längesen jag var där. men jag vill iaf dit och leta på den idag så att jag kan tända ett ljus och skänka en tanke till henne.

haha ne nu sitter jag och nördar singstar för mycket tror jag, stckars grannar ;P


jag saknar madde !!!


svampbob



Titta så fint !
svampbob frukost set, hihi
nu är det mitt :)
Jag tänker bara säga en sak.... Jag Älskar Svampbob !

 

Har tittat på rocky II nu.. och håller på ser Rocky III.. so far so good.

snart bli det ut och ta lite friskluft...


Fredag idag

vaknade för ett antal timmar sen..
fick frukost på sängen. mums.. lite överdrivet mycke fett i frukosten, men eftersom jag fick det serverat på sängen var det väldigt uppskattat ändå :)
Efter det och fram tills nu har jag kollat på rocky. Jag tror jag ska ha ett litet rocky maraton idag. :P eller åtminstone fram tills rocky IV efter som det är min favorit rocky film ;) hehe

Ska snart ner på banken med daniel för han har ett ärende där, sen blir det ev ett besök till valbo, han ska nämligen ev köpa ett playstation3...

Har för övrigt inte så mycket planer idag.. även om jag tror att mitt rocky maraton kommer ta upp istortsätt hela den här dagen, men det är bra det :D

Ett underbart "nytt" hem ?

Måste ju säga det att jag längtar tills mina pengar sätts in på kontot. Jag har en sådan underbar längtan att fylla min nya kyl/frys. När jag var hem idag upptäckte jag till en glad förvårning att det stod där, instalerat och fräscht ! kännde hur hela lägenheten blev mer hemtrevlig.
Men någonting var jag ju tvungen att stoppa in i kylen, så där står nu en naturdiet smoothie.. tycker jag är bra.

idag har jag inte gjort så mycket, duschat, ätit, varit iväg med daniel och köpt en present
blev ingen träning idag heller, dels för att jag har en otrolig huvudvärk och eftersom det är svintråkigt att träna utan kim, så istället sitter jag hemma och blir fet.. WOOHOO! :(

om ett tag ska jag och daniel åka iväg till valbo och gratta hans brors flickvän. Linda blir nämligen 23 år idag ! Grattis säger vi till henne ! Kan ju säga att daniels och min fantasi på present kanske inte är så kreativt.. inte mitt fel att han inte vela köpa sexiga underkläder haha, jag tycker iaf det skulle vara kul.. pojkvännens lillebror ger sexiga underkläder till hans tjej, det skulle vara nå det ;P
men så blev det självklart inte, jag förstår väll själv hur fel det skulle se ut :P

sen blir det hem, och kolla på idol på webben eftersom jag kommer missa det på tv:n.. men det är ju inte hela världen. jag ska ju för bövelen äta tårta ;D

peace out !

dagen hitills

Dagen jag tänkte att jag inte skulle göra någonting alls.
men så blev det inte :)
hade en trevlig stund hos mamma och hon bjöd på mat. Mums mums sa både jag och min matglada mage.
sen så har jag träffat charlotte en snabbsväng idag med,
hon kanske ska komma förbi ikväll och se film med mig..

ikväll blir det idol wiihoo :D

haha

Igår så sov sara hos mig. Vi hade lite tok för oss kan man nog säga haha.
vi hade iaf jäkligt roligt och knäppte en massa galna bilder i lite olika stilar och posér. Hmm jadu. ska kolla igenom bilderna. kanske finns någon/några man kan lägga ut..
Måste ju säga att jag blev fruktansvärt nöjd med hur jag sminkade sara ! riktigt fint !

Hon sov som sagt hos mig, och det var gotta och idol i fokus början av kvällen.

Nu har hon åkt hem och jag har tagit mig till promenaden. Tänkte att jag inte riktigt vill eller orkar vara hemma när dem ska byta min kyl, hoppas bara att allt går bra.
Har inga planer idag vilket jag tycker är så underbart skönt ! :D är så trött och sliten känner jag. Blir väll att sitta ett tag framför datorn och söka lite jobb och grejja.
Blir bra det, har ju både vanilla coke och cola light vid min sida, mums mums ;P

vänskap

Vänskap är det finaste en människa, vänskap är kärlek, vänskap byggs upp genom tillit och gemensakp. eller starka motsatser och motgångar. En vän kan man inte ta för givet, bara hoppas att vännen finns där när man själv behöver tröst.
Med en vän skapas minnen för livet. Man kan aldrig ha för många. Men bara några riktigt nära inpå och i hjärtat. En vän kan peppa en som ingen annan, en vän är någon man vet att man skulle offra sitt liv för.
En vän är någon man inte träffar varje dag. En vän är den som förstår men säger allt med egen mening.
Vänskap är det viktigaste i varje människas liv. Vänskap kan vara precis vad som helst. Som familj.
När man fått en riktigt nära vän ska man hålla fast, man ska finnas där, man ska låta den personen veta att den är viktig. För vänskapen är viktigare än allt.
Jag kom bara att tänka på allt, eftersom jag älskar mina vänner !
Och vissa av dem har kommit långt in i mitt hjärta. Vänner är där för att stanna. Jag finns för er mina älskade vänner ! bara så att ni vet ! ni betyder så mycket för mig. Vet inte vad jag hade gjort utan er.
Och jag hoppas att ni någongång tänker eller har tänkt samma tanke om mig !

peace out ;P

 


tisdag

Alex har precis åkt hem, hon sov här hemma med mig inatt.
Vi har kollat lite på film och vart ut och gått lite.

Idag så ska jag städa städa STÄDA!! måste ringa sandvikenhus idag med. inte lika roligt.
men det måste ju göras det med ...

Ikväll blir det antagligen ingen brottning för min del. Kim kan inte träna idag så att jag ska åka ner själv låter inte så peppande i mina öron. kan vara skönt att sitta och kolla på idol med sara istället. det gör jag nämligen mer än gärna :D sara ska sova hos mig ikväll. det kommer bli mys !

men nu har jag inte tid med det här. ska in en snabbsväng och kolla lite lägenheter i Linköping, sen blir det städa !

Bilder

Idag var jag på badhuset med alex :)


Gravida Alex

knopp fia

- Pojkar här kommer viiiiiiiiiii ;P hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

 


lite bilder :)

här är lite bilder från min utekväll..vart ju inga när jag var på krogen.. så det får bli lite bilder från mitt sibylla besök för lite fyllemat. mums mums.


Fina Lenita
  


träning

nu har jag varit på brottarträning. sugenskönt
det gick bra tycker jag.. orkade mer än vad någon kunde ana ;) så det var ju bra.. fan va jag hatar att springa, men det gick ju bra idag.
sen var det mest armar och mage idag, att träna mage är inget problem alls för mig. det vet jag att jag klarar utan problem :)

just nu sitter jag hemma med alex, vi sitter och snackar en massa skit. :D alltid trevligt.
Hon ska antagligen sova här med mej, jag hoppas det. vågar ju inte ens sova här själv.

badhuset

blev inte mycket simma idag för mig och alex, vi satt och bubblade, åkte forsen, hoppade i vågorna. ja ni vet..  sådär som småbarnen på badhuset leker ?
Det var trevligt !

snart blir det brottarträning. Jobbigt ! men det kommer väll antagligen att vara skönt efterår ?
sen blir det hem och se film med mina flickor :D det ska bli skoj. bara ha en riktigt mysig kväll !!

måndag

vaknade för inte alls speciellt längesen.
drömde att jag flyttade till Linköping med Ica- Ulf hahaha. jag vet inte riktigt vad den drömmen innebär men.. haha
idag ska jag ev simma med alex.men så måste jag först gå till bj hämta badkläder, för att sen gå tillbaka till stan och bada på badhuset. låter rätt så jobbigt haha ..

aja.. dagens planer
* simma/bada med alexandra
* Träna brottning med Kim
* Raka benen innan jag gör något annat ! :P

har inte så mycket planer idag annars. vilket jag tycker kan vara ruskigt skönt !

utgång

Igår så vart det utgång med Lenita ! :)
Först var vi hemma hos henne och drack lite och hade det trevligt.

Väl ute träffade man många ansikten man kände igen. Vet inte hur många det blev att man kramade om. Alltså är alltid hela sandviken ute på lobby ? jag går ju liksom aldrig ut i sandviken.
Det har ju bara blivit Gävle och Linköping för min del.. eller ev någon liten sketen pub i sandviken.
Men det var skoj som fan ! vi dansade hela natten lång, precis så som det ska vara ! helt riktigt !
Träffade ju Oskar med :D en gammal klasskompis ! haha han är så söt, det var trevligt att prata lite med honom. kul kille det där. Önska att man hade lite bättre kontakt med vissa.
Och jag kommer ju vara med i nästa nöjesmix jappjapp, världens jävla hemskaste bild kommer finnas med. kanske inte så trevligt. men det tyckte jag för stunden :P

Måste ju säga det att jag tycker att Lenita är en helt underbar liten krabat :D

efteråt så blev det lite mat på sibylla. lenita vela till donken, men hennes fötter vela absolut inte det haha :P sen kom det en massa folk dit och alla skulle gå med mig så att jag slapp gå själv på natten haha sött av dem :P


Nu är det iaf morgon. ska försöka lägga upp lite bilder senare.
jag är lite smått bakis. ortoligt seg. Fick absolut inte sova ut nu på morgonen iaf.. too bad

fredag

har precis tittat klart på idol.
Idol är riktigt good shit !!

Madde ringde mig för ett tag sen med :) det var trevligt. hon kommer snart hem. och jag känner hur det börjar krypa i mig. min madde kommer äntligen hem ! så glad att hon inte blir borta ett år.. haha hur fan skulle jag klarat det ?

nu ska jag se film med charlotte, kärlek 3000. trevligt trevligt

lunchdejt

Idag så har jag varit på lunchdejt med Daniel. Vi var ill bolaget och åt.
där fanns även monica, ana och kalle.
jag kan ju säga att jag åt ganska mycket :p fast jag försökte att inte trycka i mig allt för mycke kolhydrater.
skippade efterätten med. känndes ganska duktigt ycker jag.

just nu gör jag inte så mycket. sitter och skriver lite.
pratar med madde på msn :) trevligt revligt. snart så kommer hon hem. det tycker jag att ska bli väldas skönt !

ikväll får vi se vad som händer, kanske bio.. kanske inte.. kanske säda.. kanske inte.. kanske träna.. kanske inte ?
inte så dr jätte sugen att planera in något. bara ta det som det kommer antar jag :)

alltid massa låtar på huvudet, just nu.. 3 doors sown " you love me but you don´t know how I am, you love me but you don´t how I a m, so let me you, just let me go, you love me but you don´t know me"


torsdag

Idag är det torsdag
idag så har jag varit på stan och fikat med Lenita.
det blev en sväng till maragoni, för min del blev det marängpaj med hallon och vaniljsås..dricka = cola light ! <3 det var väldans gott, men jätte sött ! Duktiga jag tog med min kamera med. men jag hittar inte sladden. så inga bilder till bloggen inte :(
efter det så gick vi runt lite på stan. blev sugen på glass. så vi gick och köpte kulglass ;) en lakritskula och en polkagriskula för min del, mums mums :D

sen så bar det av för träning.
kim ringde mig. blev inge träning för hennes del. stackaren ligger hemma och spyr. krya på dej gumman ! men det gick ju bra att träna ändå. Lilla Anders var där :D eller a han är ju inte så liten längre. synd det haha.
träningen gick bra, fick lite ont i handen och axeln dock. men det går nog över tills imorgon. det ska ju kännas ;)

så här just nu så är jag väldigt sugen på light cola, har druckit det enhel del idag.. men det skulle vara gott med en liten burk åtminstone ;)

just nu har jag en låt på hjärnan en Bon Jovi :)
"ooooooo we halfeway there, ooooooo living on a prayer, take my hand and we make it a swear, ooooo living on a prayer"

Nej nu är det natti natti för mej.


linn

vaknade för ett tag sedan, Av att linn stod och gjorde sig i ordning.
du har den duktiga flickan tagit sig iväg till skolan

hon sov här med mig i natt.
det var trevligt

Igår så kollade vi på film, Män som hatar kvinnor
det är en bra men hemsk film. Lika hemsk varje gång man ser den.

idag hade ja planer, jag skulle fika med eva- men det blev ändrat, förståligt för hon måste till sjukhuset och hälsa på
sen så skulle jagg simma med alex. - det vart också inställt i sista sekund, för hon ska sitta barnvakt
så jag antar att jag inte har nåra planer alls innan brottningen, typiskt

tror jag ska sova hos kim idag med, klart jag ställer upp för en vän :)

Måste försöka ta tag och fixa en brottarlicens nu. det börjar kännas aktuellt, shit !


onsdag

fan går ine bra för mig att städa :P
händer liksom ingenting .
om ett tag så ska Linn komma hem till mig , kul :D

är sugen att äta en tonsikrulle idag med, men det tänker jag inte.
ska däremot gå iväg till ica och se om det finns något som ja känner mig sugen på... kanske hmm raviolli, eller gurka kanske ? låter inte helt fel .

ne men nu är det dags att ta fingret ur röven och städa, handla och fixa. kan inte bara sitta hemma och göra ingenting med alla tankar studsandes i huvudet, skärpning på mig !

Tisdag

Kommit hem från brottarträningen
Det gick bra, var jobbigt. men vi körde ganska lungt idag.
fick däremot en ordentlig knock, så ev så kommer jag få ett blåöga.. :P haha coolt !
Måste fixa brottarlicens, kanske blir fler än 1 tävling. kanske blir västerås innan sandviken. Kommer ju inte gå nå bra alls. Men fyfasiken så kul !!!!

just nu så sitter jag och tittar på idol. trevligt trevligt :)

boring.....

sitter och söker lite jobb just nu..
tråkigt !
men det behövs !!
söker mest i linköping just nu.. det känns mest rätt.
det är ju dit jag vill eller hur då ? så självklart är det där jag ska söka i första hand

Tur att jag har cola liht just nu.. gud vad det är segt att leta jobb :/

 


man måste ha jobb om man ska kunna köpa en massa skor, och en massa skor är just vad jag vill köpa ;)


brottning

igår var det brottarträning för min del.
mycket trevligt. mycket jobbigt.
idag är det brottning igen :) ska bli trevligt !

madde ringde mig igår med. Nice snart så kommer hon hem. jag längtar !!! :D MADDE :D

nu till en sak jag tycker är lite surt...
jag och kim ska som sagt tävla på stålfelden i sandviken den 22 nov, tror jag det va.
våran första "comebeck" tävling.. nu är det så att vi måste skaffa licenser... dem kommer räcka till sista december i år.. det blir 500:- för en tävling. hade tävlingen varit nästa år hade licensen räckt ett helt år. men nu måste vi liksom punga ut 500:- för en liten tävling :O som ioförsig är stor nog för oss just nu ;P

måndag

sitter här hemma i min lägenhet.
börjar bli lite mer ordning här nu, inte mycket, bara lite.. ser fortfarande förjävligt ut. men så är det kanske när man inte riktigt bryr sig ?
jag vill ner till Linköping som aldrig förr !
Gäller bara att hitta jobb, sen lägenhet..
här hemma.. hmm ja det som känns komplicerat är brottningen. Jag vill brottas i sandvikens brottarklubb. ingen annan. men så är det väll alltid antar jag. man får någonting och mister någonting.

Idag ska jag plocka lite här hemma. sen ikväll blir det brottarträning med kim.vi ska vara taggade ikväll. lycka till säger jag om det. så slö i kroppen. känns som att. ja jag vet inte vad. helt slut är jag iaf.
och nu har min borste varit försvunnen i över en vecka.
måste hitta den snart, mitt hår tovar ihop sig totalt !

torsdag

Idag klev jag upp tidigt igen.. har kommat.
kvart i fem åkte jag in till gävle för att inventera på öb, tur att man får frukost när man kommer dit, annars hade jag inte orkat med .
När jag kom hem så hämtade jag ut ett paket som jag fått hem från Halens.. ett par skor, en weekandbag och en kjol.. jag ska skicka tillbaks allt.. inget som uppnådde mina förväntningar, men tur va nog det haha. hade inte haft råd att betala fakturan när den kommer ens så :P

Alex har kommit hem från utlandet nu, det känns skönt. måste ta och träffa henne snart..

kan inte undgå från mitt öde, det vill säga mitt matöde.
jag vet att det är meningen att jag måste trycka i mig en kebabrulle med tonffisk istället för kebab idag. varför står jag emot ? är jag kanske lite lat av mig ? måste vara därför..
ja just ja, lättja är förmågan att villa innan man blir trött ;)


Onsdag

sitter här hemma i bj just nu.
idag har jag ju som sagt jobbat, det var ganska härligt faktist. Jag gillar att göra saker när jag blir tvungen att fokusera på vad jag gör, som att jobba och träna. Träffat mickis med, det var riktigt trevligt.
Det var roligt att jobba med henne.

När jag väl var hemma så tog charlotte sina inlines hem till mig.

sen gick dagen lite utför, för att sedan landa, ligga platt, och sedan sakta börja gå rakt uppåt
Just nu ? jag känner mig glad.. Jag känner mig lättad. Jag känner att vänskap är det starkaste band man kan få

Charlotte och jag gck iväg till pizzerian och köpte mat också. jag provade nå nytt idag :) något jag velat prova länge. Kebabrulle med tonfisk istället för kebab ! mmmm mums va gott ! så mycket godare och frächare !  Nu sitter vi här.. vi ska snart åka lite inlines !!! Hell yeah !!

 

Får ju inte glömma bort att även tala om att jag tog en lunch med Lenita igår, mycket trevligt.. Vi satt på oden grillen i flera timmar efter att vi ätit klart. Vi bara satt och pratade. Känns så bra att träffa henne igen. Det är verkligen en härlig och trevlig tjej. Som självklart också är skotokig ;)

Ska försöka se lite fotboll ikväll med, vem vet... Zlatan kanske får för sig att vända sig om och se om det finns någon han kan passa, för vem vill missa när han sliter med sig hela planen med bara nosen ? ;P
.... ärligt talat.. han kommer slita med sig hela läktaren med denna snok :P


ilovefia

tänkte bara tala om att min vän Charlotte har skaffat sig en ny blogg ;) och vilket passande adress hon har till den..
nämligen http://www.ilovefia.blogg.se

allt..

allt börjar bli så segt.
åtminstone får jag tid för mig själv och mina tankar, hur rädd ja än är för mina tankar så är jag glad att jag har tid att tänka lite, även om det inte leder någonstans.

Va har jag gjort idag.. ? hmm ja ingenting.. ätit, tittat på tv, ätit, film, ätit, datanördat, ätit.. hmm ja kanske dags att försöka orka med nå annat. Som kanske vika tvätt ? wohoo va inte kul !!
Ana har kommit hem och här ligger jag ? nej det är inte rätt !!!!!!!! :(
något som är bra med att jag är sjuk är att jag inte alls är sugen på snus. Och det är bra. för jag vill sluta. jag vill inte snusa längre !!!

men mest av allt vill jag bli frisk just nu. känner mig handikappad.

Någon jag har saknat

Sitter här på morgonen nu och trycker i mig Kokos Toppar. Mums. Har tagit en alvedon och hoppas att min feber snart ska gå ner, och att min huvudvärk ska försvinna. min snoriga näsa verkar det inte som att det går att göra något år.. hmm
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag har saknat ana, och vet ni va. Just nu sitter hon på flyget hem ! det har gått en månad nu !! :D
Äntligen så kan jag snart träffa henne !

Kanske blir utgång ikväll, eller a det beror på hur jag känner mig. et lutar väll mot att det inte blir nå.. Men det skulle vara skoj att dra ut med Kim och hennes vänner :)

mamma tjatar på att jag ska ringa HC, ja mamma jag ska. Så att du får veta hur det ligger till, vanlig influensa, svininfluensa eller bara en sjuk liten fia :)

godmorgon fredag

hej hopp, man kunna ju önska att man låg på topp.
Men icke sa nicke.
Fruktansvärt snorig, febrig, sjukling helt enkelt... Blir att bara ligga inne idag. Tur att bror var hit och fixade filmer till mig igår. Uscha !Men jag måste bli frisk.
På måndag är det ju brottarträning igen. Får inte vara sjuk då.

Har ju även bestämt mig att bli nyttig nu.. är inte så lätt när man är sjuk.. Igår blev det tex friterad fläskfilé efter brottningen.. men jag drack iaf bubbelvatten, se ingen vanilla coke eller cola light.. Det kallas stolthet.
Men gud så gott det vore med en vanilla coke eller cola light :S

aa iaf som sagt, idag blir en film inne dag för fia... kan ju både vara bu och bä.. Men jag måste ner och tvätta kl 9.. det är bara bu...


Brottarträning :)

Idag var jag ju som sagt på brottarträning med kim :)
känns så skönt att veta att vi ska ta det här seriöst, haha har vi ens nångångverkligen gjort det ??
Aja nu ska vi det iaf.
kanske inte allt för bra att träna med feber och snorig näsa, men det känndes viktigt för mig att få det gjort..
det va mycket brottning idag, mycket greppslagning och en hel del brottning. kim och jag tog våran första "match" med. eller a.. en match som pågick i full maxlängd fast utan seger/segrar.
Det var skoj, jag längtar, jag längtar så tills jag står stadigt på mattan igen ! för fy i helvete vad ringrostig jag är kan jag ju loa haha.
jag kommer inte ihåg hur man brottas :S  ??

Ibland känns allt bra värdelöst

.. Och idag är en sån dag.
Jag är hemma sjuk.. ska träna ikväll. Hoppas det kommer gå bra ändå. Mens har jag också, kul ? nejnej inte ett dugg.
sitter och tänker en massa dumma tankar från förr. varför ska jag behöva tänka på det nu ?
varför hade jag det som jag hade när jag var ett barn ? varför kan vissa vuxna förstöra hela ens livsyn? Varför såg ingen vad som hände mig ? Varför var jag tyst ?
Speglar det mig i hur jag har blivit idag ? jag vet inte... undrar hur jag annars hade varit.
Varför tar vissa bara vad dem vill ha ? Varför lämnar dem inget kvar ? Varför fortsätter detta tills mitt liv är slut ?

Om jag bara kunde vrida tidens klocka.
tillbaka, vrida den tillbaka totalt..
Börja om från början, få en helt annan start !

Allt jag kan säga är att jag är glad att jag har min familj och mina vänner så nära. Att jag kan få en liten trygghet. Även om jag aldrig berättar, även om ni aldrig vet om. Att få veta att ni finns där. och att även fina människor har sin gång.

Sara du är en ängel, jag vet inte vad jag hade gjort utan dej den natten, jag vet att du inte var där. jag vet att du inte förstod. jag trodde mitt liv var över. Men när jag visste att du visste kände jag ändå en trygghetens famn. Jag önskar du slapp veta, att det var min hemlighet. Men när kämpa inte hjälpte försvann mitt hopp och mitt mod.

nä nu får jag sluta, bättre tankar nu. min uppväxt och min ungdom går ej att spola tillbaks. nångång kanske jag kan glömma. nångång kanske jag kan vända det till styrka. nångång, nångång ?


kom igen nu..
hell yeah, ikväll ska jag träna brottning med Kim <3


torsdag

sitter här, slö och sjuk.
Lillebror är här, han laddar ner en film till mig :) , medans han sitter och lirar lite av Daniels spel.
Idag ska jag städa, har fixat tvättid imorgon
Fixade iaf mitt cv lite igår iaf, måste väll förbättra det kan jag tro, men då får Lisbeth säga hur hon tycker att jag borde skriva.

Föresten, nu blev ja lite osäker på om det är en sak jag har talat om i bloggen. Fick ett trevligt samtal när jag var i Valbo. Jag fick jobbet att inventera ÖB nästa vecka. först Sandviken, dagen efter Gävle och två dagar efter det är det Söderhamn. Ska bli trevligt att ha ett jobb om bara för 3 dagar :)

Ikväll blir det träning, brottning med kim, så jag får nog proppa i mig alvedon och ta det lite lungt. Kanske ska ta tag i disken också.. som sagt städa lite, ordna till det här hemma. Vara en flickvän helt enkelt.. ? Har inte varit den bästa flickvännen man kan / jag brukar vara precis.. aldrig försent ?
Och egentligen, enda chansen att se om han har förändras är väll egentligen att få honom att "veta vart han har mig" ??

Hoppas allt inte kom ut jättefel och konstigt bara för att jag är totalt jävla hjärndöd just nu.. trött och sjuk :(

inne

en riktig inne dag.
drygt...
just nu sitter jag och tittar på patrik 1,5 med charlotte :) den är bra
jag vill inte vara sjuk
säkert svininfluensa, lovar nästan att det är det..

Det kanske finns folk därute som undrar hur man frostar av en frys ??
1. Alltid bäst om man har någonstans att lägga den frysta maten, om man inte har möjligheten att tillaga allt. eftersom detta kan ta tid bör man kanske inte ha maten framme ;)
2. Stäng av frysen
3. Att tina frysen går fortare om man ställer in en katrull med kokhett vatten då ångan smälter frosten fortare
4. All frost måste vara borta innan frysen används igen
5. Sätt på frysen
6. Ställ in den maten
7 Öppna inte frysen på ett tag, då det tar en stund för frysen att uppnå sin rätta tempratur

älskade kim !

Igår efter träningen hade Kim köpt hem en sak till mig från Turkiet.
En helt helt underbar tröja !!!!!!! det var kärlek vid första ögonkastet !
Det var inte vilken tröja som helst utan med min alldra käraste svampbob !!! Min älskade svampbob !!!
Tack så jättemycket Kim gumman ! Jag älskar dej ! och svampbob med ;)


okej.., valbo

Igår var jag ju som sagt i valbo med Charlotte.
Det blev lite shopping, eller bränna pengar.. hur man nu vill se det.
Hade behövt någon med som kunde hindra mina skoköp.. man kan ju inte bara köpa skor :P men lårhöga stövlar ?? ja ett måste ;P eller ?
va vart det för nå då ?? jo minsan :P det vart
* 2 skor
* en skjorta
* ett svart bas linne
* 5 billiga filmer


Det blev strömavbrott i valbo, stog där inne på gina och provade kläder när allt bara blev svart. som tur fanns det nödlampor, väldigt väldigt små.. som inte gav mycket till ljus. Det var ganska mysigt när hela köpis slocknade. Det var så kanske en halvtimme iaf.

blev även att äta en lätt middag där. en focaccia (eller hur fan det nu stavas) till mig, och självklart en cola light. Charlotte tog en yoghurt fullproppad med hallon :) som hon sen dränkte i socker haha.
Lite bilder från dagen..





Onsdag

nästa inlägg kommer vara om valbo med charlotte.
men nu lite onsdag.. så va händer ? Jag har blivit sjuk. jag är så täppt i näsan, snoret bara rinner och jag måste andas med munnen hela tiden. och ja, jag har även ont i halsen . Känns konstigt i den.
Okej, kanske inte är så jättekul att vara sjuk. Du vinner !!!!!
Jag som måste ta mig till bj och allt idag ! hur ska det gå till ? kanske blir piggare sen. vem vet.. men just nu är jag en döing. en döing som ska träna med Charlotte ikväll :S

får göra om min dags planering helt enkelt.. :(

* Skriva på mitt CV
* Titta på en massa filmer
* Träna med Charlotte
* om jag piggnar till , Ta mig till bj
* rensa i garderoben


tisdagen

Igår det vill säga tisdag,
så var jag iväg och shoppade med charlotte. tyvärr ligger bilderna på andra datorn nu. vilket gör att jag lägger upp bilder sen ;P och kan berätta mer om charlottes och mitt äventyrliga ashoppingbesök i valbo.

Igår var jag även på brottarträning ! jag och kim :) det gick bra. visst det var inge brottning, bara massa hemska plågsamma övningar :) och fotboll...
Är fruktansvärt förkyld, eller a börja bli.. men brottning på torsdag igen !!! :D

simtur

kom precis hem från simturen.
simmade inte en halvtimme som jag brukar, blev bara 20 minuter. det var allt min kroppstempratur klarade av.
vet inte vad dem har gjort !, men vattnet var ISKALLT.
Ja kom ärligt knappt i.
uscha !
men nu är jag hemma iaf. ska snart hänga upp blötkläderna.

sitter här med min frukost, en naturdiet smoothie.. det smakar inte så gott. inte alls. men det går väll i hoppas jag. riktigt små klunkar blir det. Har bestämt mig. jag vill ju leva ett lite hälsosamre liv. Och idag börjar jag äntligen brottas igen ! :D

dagens planering...

* Simma
* Shopping i Valbo med Charlotte och Daniel
* Brottarträning med Kim


Kan ju också tala om det att mamma väckte mig.. Gaah!!! :P fan va det är jobbigt att bli väckt. söt hon är !
så vi tog sällskap dit. blev ju inge gym för mig utan bara simma i de iskalla vattnet..


RSS 2.0