när man trodde att sommaren faktist var här...

fyyy fan säger jag bara !! det är snö på marken utanför mina fönster. Det snöade hela dagen igår... Så nu måste man leta fram vinterjackan igen.... fan ! jag vill ha sol ! det har ju varit super fint och super soligt väder hela tiden.. så kommer det snö igen ?? jag förstår inte riktigt :(

menmen.. igår så städade jag och gjorde iordning mitt andra rum lite.. det rummet där allt bara har stått och samlas eftersom det är onödig yta :P så du är det ganska fint här hemma..måste bara städa rent i vardagsrummet efter allt bumpande..

idag så ska jag.. ja städa lite, åka till mamma... plugga..... ja sen får vi väll se om jag hinner med något mer utöver det..

på torsdag så är det premiär på föreställningen... kärlek.kom
nervös är jag... jag klarar inte av att stå på en scen när en massa folk kollar...men va fan ! det ska lösa sig..

imorgon har jag historia prov... hmm jag kan ju tala om att jag inte kan speciellt mycket alls... ska plugga lite så kanske juag kan skrapa ihop ett G-
sen måste jag ju göra lite rester med... hmm det får bli ikväll eller i morgon..

puss hej

hinner inte med

jag klarar inte av all stress i skolan... har så många rester och allt måste vara inlämnat på fredag.. klarar det aldrig.. försöker och försöker.. men det går bara inte.. jag har verkligen ingen ork till det..
vet inte va jag ska göra för att orka med.. har nästan slutat med godis.. käkar c-vitaminer... tar nå ginseig tabletter för att vara mer pigg.. men inget av det hjälper.. jag motionerar mer än vanligt... men jag orkar helt enkelt inte med.. mitt psyke tar knäcken på mig...

Jag pratade med Palle idag <3..
hon vet nu.. jag talade om för henne vad som hände sista april/1 maj..
och jag vet att hon läser det här.. så... palle du får verkligen inte tala om det för någon ! inte mamma inte emma.. inte nån... jag säger det till mamma när jag känner att jag klarar av det... vet att jag kan lita på dej.
saknar dej som bara den ! men snart ses vi.. snart ses vi allihopa. du jag emma och mamma.. vi ska ha dem roligaste dagarna man kan ha.. fan ja det ska vi verkligen !

Tog ett långt bad idag med.. allt för att försöka slappna av och försöka ta hand och bry mej om mej själv.. gick ju bra ska ni se... blev bara segare.. inge klartecken i min skalle.. but I keep on fighting...
tänker inte ge upp.. har för mycket att leva för, för att ens tänka tanken på att ge upp... det enda jag har förlorat genom alla år är mig själv.. och det ska jag bevisa för mig själv och andra att jag klarar av att bygga upp..

några punkter på förändring...:

- festa betydligt betydligt minre... knappt festa alls... nästa gång jag dricker kommer vara när jag får sommarlov.
- skära ner på godiset..
- vårda min kropp med lyxiga produkter
-  försöka återuppliva mitt trasiga hår..
- fortsätta fixa med lägenheten så att jag kan trivas i den..
- motionera mera..
- äta c-vitaminer och allt sånt skit..
- ta tag i skolan så gott det går..

men just nu är nog allt jag klarar av att gå och ta några alvedon.. kan inte gå och lägga mig än heller.. ska få besök :) trött som fan.. men va gör väll det ??
nationella i morgon.. startar med matten.. som jag absolut inte kommer att klara av.. har inte ens någon miniräknare..   :S
inte speciellt smart.. kom att tänka på det nu... hade det vart tjugo minuter sen så hade jag hunnit springa till ica och köpt en.. men nej då... allt ska ske försent..

image15

mr. woodcock

har precis vaknat... va fan skulle jag upp så här tidigt för ?? ja visst ja... dem börjar ju snart arbeta hos mina grannar igen... jobbigt jobbigt.. kanske man borde gå en timme tidigare till skolan ändå :P
hmm idag har jag en teaterlektion, sen vet jag inte om det blir nån idrott idag eller inte... sen måste jag vänta enda tills klockan ett för då ska klassen på teatertreornas föreställning :) hoppas att den är bra ....
sen så ska jag och kajsa (om det blir som vi tänkt) plugga.. vi måste ju in med alla rester före fredag.. jobbigt jobbigt.. kommer ju aldrig hinna med det jag inte..men jag ska jobba på nu, måste fokusera på skolan.

Imorgon har jag nationella i matte(fyra jävla timmar) och i engelska, men i engelskan är det iaf muntligt så det tar ju inte så himla lång tid..

trött på min förkylning är jag också... nu börjar ret hostan komma fram, jobbigt jobbigt.. menmen.. nu ska jag iaf gå och smörja in ansiktet och göra mej klar...

image14<älskar er mina små söta babes  !.. ni är kärlek ! ana (till vänster) & linn (höger)

nu har jag tänkt efter...

sen det som hände mej sista april.. så har jag tänkt mycket noga... och jag kom bara fram till en sak... jag behöver trygghet... och trygghet finner jag i den person jag alltid kommer att älska... Och när jag insåg det.. insåg jag hur mycket jag vill ha honom tillbaka, är det kanske försent ? Han har ju antagligen kommit över mej och allt sånt crap. Han och jag gick på bio igår iaf.. "21" den var super bra ! Och jag är så glad att det var med just den jag såg den... vi satt och pussades som ett nykärt par... eller det var så det känndes för mej, och jag gillade den känslan.. Vet att han har växt på sig.. , vet att jag har blivit lugnare.. så va är det som skulle kunna gå fel ?
Vi har iaf bestämt oss för att börja dejta lite igen, och se vart det leder.. För trots allt så har vi faktist varit där för varandra... och just nu så har han varit ett extra stort stöd för mej den här extremt jobbiga dagarna... tack daniel för att du finns där..

Just nu låter det som att mina väggar ska rasa in vilken minut som helst.. dem håller på med nå arbete hos någon av mina grannar...och min stackars kompis Jessica försöker sova.. lider med henne gumman !
Har blivit mer sjuk idag.. jobbigt jobbigt.. ska försöka ta mej till skolan, det måste jag försöka göra... ! Men snoret bara rinner av mig och jag har hostat hela natten och hela morgonen...tror jag ska göra lite frukost på sängen åt jessica nu.. för hon kommer inte orka ligga kvar i sängen allt för länge till så länge dem håller på arbeta...

coca-cola

inatt så sov jag inte mycket.. rädd för att vakna upp va jag, men tillslut så lyckades jag sluta mina ögon..när jag däremot skulle öppna mina ögon så vela jag bara försvinna, det tog mej flera minuter att klara av att öppna dem, men när jag väl gjorde det så visade det sig att jag fortfarande var ensam, jag blev otroligt lättad..

image10


idag tänkte jag försöka ta mej ork till att gå ner till pappa, packar nog väskan full med skolgrejer då med, så att jag kan ta och plugga lite.det behövs ju ganska rejält det ! imorgon så har jag engelska prov, och ev att jag tar och gör ett historia prov imorgon om vi ens har nån historia... sen måste alla rester vara inlämnade den 8 maj.. annars får man IG.. jag måste börja med engelskan, det är den som ligger risigast till just nu..
sen kanske jag tar vägarna förbi min lilla turk som jag älskar så mycket:) så att jag får kramas med henne..då kan jag sova där innan jag ska till skolan så slipper jag gå så långt imorgon bitti när jag sa gå, för hon bor ju bara två minuter från skolan, själv bor jag en timme bort... men så har jag ju inge busskort just nu, så det är lite smått drygt..

image12<jag och min älskade turk ana <3


ska och tänker försöka få tag på min systeryster Palle idag med ! har försökt nå henne ett tag nu, men hon har inte velat svara för mig.. jag hoppas att det har löst sig för henne iaf.. Jag hoppas av hela mitt hjärta och det vill jag att hon ska veta och förstå ! <3 älskar henne !!!

image13



om jag bara vore någon annan...

... då kanske allt skulle vara bra.. kanske skulle jag slippa den här smärtan ? va fan har hänt med mej ? varför blev det sådär ? det här var mer än vad jag någonsin klarar av... vet inte vad jag ska ta mej till. vet inte vad jag ska göra... försöker att glömma, glömma något som inte går att glömmas..vet inte om jag klarar av att berätta det för nån mer än daniel och sara som jag har sagt det till... Sara gumman fick ju reda på det under tiden... känner mej hemsk mot henne som fick en så orolig morgon.. men jag känner mej hemskare mot mej själv.. som utsatte mig för det, men hur skulle jag kunna veta ? det var ju omöjligt för mig att veta i förväg !
men nu har det hänt, det jag tror jag har fruktat mest för här i livet, och nu när det har hänt så går det inte att ändra på.. menmen jag har klarat mej genom skit förr, varför skulle jag inte klara av det här ??
Får kämpa mej fram helt enkelt... men det är svårt att kämpa för allt har tagit stopp, vet inte vart jag ska ta vägen, vet inte vart jag kan känna mej trygg, vågar inte sova ensam.. men jag vågar bara ha mina närmsta vid mej..vågar inte gå ut... vet inte längre vad folk kan få för sig... klarar knappt av att stå.. utan att luta mej mot någon, men hur ska jag kunna luta mej när det bara är två som vet ? och jag vill inte att fler ska veta ! ?
image9

RSS 2.0