Söndag

Nu har hela dagen gått.
Lång och solig har den varit ! riktigt underbart !
På förmiddagen så var vi förbi Hanna och Magnus så att daniel kunna klippa deras gräsmatta eftersom magnus är skadad och inte kan gå. Jag fick hålla lilla bebisen under tiden. Åh va underbart söt han är. endast 47 cm lång och 3 kg. Är så glad för deras skull, även om jag är avundsjuk och vill ha en liten bebis jag med :) men min tid kommer hoppas jag.

Efter det så for vi till valbo och köpte present till Gunnel som fyllt år, och en blomma till daniels mamma, (min mamma har redan fått sin morsdag present, men jag hoppas att hon har haft en toppen dag ! älskar dej mamma ! ) plus att vi köpte färg till hallen. vill bara att hallen ska vara klar snart så att vi kan ställa i ordning saker. Får inte glömma. vi köpte jättesöta bebis skor och en tröja och ett par byxor till den nya killen som kommit.

På vägen hem svängde vi förbi magnus och hanna och gav den presenterna :) sen åkte vi förbi daniels mamma och gav henne blommor :) Vidare efter det blev till gunnel som fick en hängstol. Riktigt mysig var den. Det bjöds på god kyckling sallad och jordgubbstårta. Mums mums.

Hemma igen nu och min gula klänning som jag invigde idag är redan fläckig av olja från färgbuken. Inge vidare trevligt. Har lagat mat till daniel i veckan och tv:n kallar på mig.

Lista

6 JUST NU :
Humör - Ganska trött
Kläder - Ja, underkläder. Brukar inte vara så påklädd hemma
Håruppsättning - nej
Musik - Flo Rida
Internetprogram uppe - bloggar
Mat du vill äta - frukost

4 ärliga svar.
Är du homosexuell? - det tror jag alla är mer eller mindre, men jag är lycklig med min pojkvän
Går du i skolan? - Ja, men inte länge till
Önskar du att ditt liv var annorlunda? - Det är väll klart att vissa saker skulle man vilja ändra, kanske att jag var rik och sånt, det haade ju vart trevligt
Har du haft självmordstankar? - Jag kanske inte har tyckt att varje dag har varit värt att leva

4 saker du älskar
Daniel
Min familj.
Att shoppa
Mina vänner

3 random frågor
Har du någon gång varit medlem på lunarstorm.se? - haha jo men självklart
Har du någon gång spelat trückspelet? - ne det har jag inte gjort
Önskar du att du hade en annan mobil? - Ja !

2 betygsfrågor
Har du någon gång fått MVG ?
 - ja men ser man på, G flickan är uppe i hela två MVG nu
Har du någon gång fått IG ? - Nja, men jag har pluggat upp dem på en gång

1 fråga
har du varit 100 % ärlig under detta test?
- JA! Jag är för dum för att ljuga.


från besöket

Hittade en bild på arbetarbladet från Malenas och Tomas besök.
På fredagen besökte Tomas Ledin och Malena Ernman Hammargymnasiet för att träffa musik- och musikaleleverna. De bjöd båda ordentligt på sig själva när de svarade på elevernas frågor. Efteråt fick de varsin cd med musik som eleverna spelat in. På lördag uppträder de båda Sandvikenfödda stjärnorna på invigningen av Göransson arena.
Haha och där sitter jag i hörnet. Det var en trevlig stund. Och dem syns inte bra nu, men jag blev KÄR i Malenas skor ! Riktigt underbara !

Utgång

Vart utgång igår, Jag, sara, daniel, tommi och källa drog in till slick city till gävle igår.
Innan det så var vi här hemma och drack lite och hade det supertrevligt.

Blev mycket dansa ! och kanske lite romans mellan sara och hmm Mr X ?
Hur som helst så hade vi en supertrevlig kväll. Bilder kommer senare. :)



Fredag

det är bra att jag är uppe tidigt idag. ska nämligen ha prov. vet inte om jag pluggar på rätt saker.
Men tänkte iaf göra mig i ordning nu så att jag kan plugga enda fram tills det att jag börjar. Det är ett svårt prov idag.
Fick ungerfärliga frågor som ska vara med på provet idag. Känns väldigt svårt eftersom ett flertal av dem frågorna kunna jag ej finna något svar till.
Fattar inte hur vi kunna få reda på det här så sent.
Menmen, prov nu på morgonen alltså, sen blir det att städa i teatersalen. Och lite senare under förmiddagen så ska vi träffa Marlena och Tomas. Det ska bl intresant. Lite roligt att dem kommer till skolan egenrligen, gamla sandvikare som dem är :)

Jobb!

Min mobil ringde idag när jag var i skolan. Glad att jag tog samtalet. Dem ringde nämligen från morgon distrubition och frågade om jag fortfarande var intreserad av jobbet.SJÄLVKLART!
Så från och med den 29 juni och tre veckor frammåt så har jag ett vikariat där. det känns superbra !

redovisning

Okej det här känns inte allt för bra. Vi ska redovisa projektarbetet idag. och jag har inte alls planerat hur jag ska redovisa mitt arbete. Jag har min bok, kajsa har skrivit ut min slutrapport.Men hur ska jag redovisa det ?
helvetes jävla skit säger jag bara !
Men sen är det över ? eller a jag kanske får skriva om min slutrapport. men det kan jag ta. Tror jag. Men jag vill inte.

Daniel kommer hem idag ! Det ska bli mysigt !

Hemma igen



Har varit ute och paddlat kanot hela dagen. Riktigt skönt har det varit.
Var lite rädd där i början kan jag erkänna. Och det var lite läskigt dem första två forsarna, men det gick så himla bra.
Jag och Ladan paddlade en kanot, och kajsa satt med oss också.

Ett riktigt bra träningspass, och ett antal kalorier förbrända under kort stund. Och jag vet inte vad det är med vatten, men att vara på och vid vattnet gör mig så lycklig.

Kan ju förövrigt såhär lite snällt även nämna att det var två stycken som råkade välta med kanoten i en fors. Självklart synd om dem. Men, ja det var ju även kul.
Glas att det inte var jag som druttade i. Fan jag vill paddla igen !! Det var supermysigt !


Vidrigaste ever ?

Såg det här på en blogg idag. och det var inte det trevligaste jag har sett.Men komiskt nog något jag och några från min klass pratade om under föreställningsveckan vi hade.Men då bara på skämt, inte trodde vi väll att det fanns på riktigt haha. Iaf det jag talar om är Meat Water
MeatWater
Vet inte riktigt om jag skulle våga prova detta.. men skulle du ? det finns massor med ?härliga? smaker som cheese burger,texas BBQ och wiener schnitzel.
Men den smak som jag reagerade mest på var nog
swedish kottbullar
Ja ja, dessa produkter hittar du på  http://www.dinnerinabottle.com/

Helvete

idag har jag frilufsdag. det suger. Jag ska paddla kanot, det känns inge vidare. Jag ska paddla med kajsa, det enda hon har gjort är att tjata att vi kommer att välta. Men jag har hela tiden sagt att det är omöjligt.
Tills, jag igår fick reda på att vi kommer paddla ner för ett flertal forsar. Helvete !
Jag ska sitta därbak och styra skiten. Känns inge vidare. Vi har blivit tillsagda att ha med extra kläder i en plastpåse. Fan det här låter inte bra någonstans !
Jag hoppas att jag överlever dagen och får leva vidare så att jag får ta min efterlängtade student.

God morgon

Få får man se hur det går snart då med samhällskunskap och skit.
Har samhällskunskap på eftermiddagen så det är ändå ganska långt till provet, känner dock att jag inte kan plugga till det.
Första lektionen, Foto A. Jag är klar med den kursen, men antar att jag fortfarande måste gå.Sen Nutidakonst, klar med den kursen med, har ju fan fått MVG där.. men jag tror vi ska ha avsluting idag och att det här blir våran sista lektion. Fy fan va skönt det känns då.

Lektionerna börjar äntligen försvinna !

trött

Idan har jag inte fått mycket gjort.
Har träffat charlotte en stund på dagen. sen så kom madde förbi en snabbsväng.
Har försökt suttit och skriva på mitt projektarbete, men det går inte jag sitter fast.

Drömmer mig bort i min lilla drömvärld där allt är möjligt. och mina planer blir fler och fler. men nu har jag kommit fram t ill något som jag verkligen vill genomföra ! Mer om det när det blir av

måndag

Så var man ensam igen då. Alltid lika trist att vakna upp på måndagar, visst jag kanske aldrig vaknade upp eftersom jag aldrig somnade. Låg och hostade hela natten så det vart inte en blund, ganska jobbigt.
Idag så har jag tänkt att jag ska städa och plugga, försöka hinna slappna av och ta det lungt.
Har ingen skola idag, Underbart !

Söndag

Iadg har det inte hänt något speciellt i mitt liv överhuvudtaget.
Jag har tvättat och lagat mat.
Träffade även charlotte en sväng, vi klarade ut det där jävla spelet som vi har haft fnatt på i flera dagar nu. Okej, vi fuskade bort en bana. men går det att fuska så gills det inte som fusk ;)

Nu är det tv som gäller sista timmen jag kommer vara vaken. Blir ju tidig kväller idag eftersom daniel ska upp och jobba tidigt imorgon :)

snart dags att säga goo natt

Tidigare idag så var jag hem en sväng till Charlotte, så glad att vi har börjat umgås lite igen. en riktigt goo tjej det där :)

Sen var det ju som sagt dags att fira min lillebror, det blev lite alkoläsk och bakisbrustabletter i present från mig och daniel, haha jag gillar att vi faktist var lite komiska :P
Se hela bilden
Senare under dagen så var jag hem till Charlotte en sväng till, vi spelade herkulez på playstation haha, vi var så otroligt dåliga. Inte vårat fel..

När jag kom hem lagade jag mat, det blev fisk. mums va gott det var.
Nu på kvällen så har jag legat och degat framföt tv:n och hundtricket medans min pojkvän så snällt okuperade datorn genom att sitta och spela.. hmm ?


Grattis lillebror

Idag fyller min lillebror 18 år :) så det ska vi fira ! ska hem till honom kl 15

Men innan det så ska jag och daniel ha en sån här städdag, då allt bara är tråkigt.

Fika på stan

Följde med mamma ner på stan. Gullig som hon är  så bjöd hon mig på fika :) tack mamma, alltid lika trevligt.
Hittade även det jag skulle ha till Rikards present. Jag hoppas verkligen att han blir lite glad iaf. Imorgon kan jag tala om vad det är för nått. Kan ju inte det idag utifall att han skulle kika in här.




Just nu så har jag precis kommit hem från daniels mamma, vi har varit och firat henne lite. Det var trevligt. :)

Fredag

Jag hoppas verkligen att ingen är i tvättstugan just nu.
våran tvättid börjar egentligen inte förens kl nio. så jag hoppas att ingen har sju tiden. Tänkte börja nu så att daniel bara behöver plocka med det sista.
För om några timmar så ska jag iväg och fika med lilla mamma :) det ska bli trevligt. Och förhoppningsvis hittar jag det jag letat halvt ihjäl mig på åt rikard med.(Min lillebror fyller år imorgon)

Senare idag så ska vi iväg till daniels mamma, hom fyller år i dag. Grattis till henne :)

färdig

eller färdig är jag långt ifrån. men jag har varit effektiv under dagen ändå.
jag har gjort klart både samhällskunskapen och religionen, och även börjat skriva lite smått om mitt prijektarbete.
Men det har jag inga planer på att göra idag, däremot imorgonbitti när jag kliver upp så ska jag försöka mig på att skriva lite på det.

torsdag / ledigdag

Ledig från skolan, skönt kan man tycka. och det gör ju även självklart jag.
men jag har ju som sagt skolarbeten att ta tag i.. och det är en hel del.


*ett X antal samhällskunskapsuppgifter som är lite för svåra för min kapasitet.
*skriva en fördjupning om en "religiös" sekt
*och skriva klart projektarbetet, det är ganska stort och mycket det jag har kvar där


Om någon känner sig manad är det bara titta förbi och hjälpa mej. jag behöver verkligen all hjälp som jag kan få. Shit att allt måste vara så himmlans svårt ibland..




det här suger

idag när jag var i skolan och hade samhällskunskap så klarade jag helt enkelt inte av att vara kvar.
Jag känner mig allt för dålig, både spyfärdig och svimfärdig.
Som tur är så har jag inte spytt något iaf.
Så jag lämnade in dem två samhällskunskapsuppgifterna som jag hade gjort klart och bad om att få gå hem.
Hemma totaldäckade jag i min säng, tills nu.
Så nu har jag suttit och försökt ätit men det gick inge vidare. mitt sista hopp är att min light cola ska göra saken lite bättre.
Måste finna energi till att plugga dem andra jävla samhällskunskapsuppgifterna.

onsdag

Sitter här hemma och försöker plugga, det går inge vidare. men jag gör så gott jag kan. räcker inte det så vet jag iaf sen efteråt att jag verkligen försökte.

Börjar klockan nio idag,lite tidigt tycker jag. menmen.
Får sluta klockan tre. ska sitta tre timmar med kajsa i cafeterian. låter lite drygt.

sen är det bara hem och plugga igen, vilket liv jag lever va ? woohoo

känns helt okej faktist

Kom hem från skolan alldeles nyss.
känns ganska bra, har precis fått veta att jag har MVG i nutida konst.
Dessvärre så har jag otroligt många rester i samhällskunskapen som ska in senast imorgon. Vet att jag inte kommer hinna med alla. Men det känns iaf viktigt att försöka ta tag och börja med det nu !
Har all tid i världen med annat bara det är klart !

Ska träffa madde sen. Vi ska titta på the hills och dhw, tagga ! först så ska vi gå till affären och handla lite gotta för kvällens tv stund. Myspys !


tisdag

Idag är det tisdag. Och jag är klar med mitt hemprov i kristendomen. det känns skönt.
Nu har jag bara en massa rester som jag inte fattar ett skit av i samhällskunskapen. plus att jag måste fixa det sista med mitt projektarbete.
Men men. nu ska jag snart iväg till skolan. ska ha foto.Håller på hosta ihjäl mig. men har precis tagit en hutt host medicin. så jag hoppas att det blir bättre.

en ny vecka

allt som har med föreställningen att göra är äntligen över, känns skönt !
Och det som ändå känns helt fantastiskt är hur nära varandra vi har kommit. Jag hoppas att det verkligen håller i sig och att vi inte går tillbaka till gruperingarna innan, Låt det vara som det nu är !

daniel har precis åkt ibäg till jobbet. ensamt här hemma. funderar på att sova lite innan jag ska ta tag i allt skolarbete som måste in. Sen tänkte jag faktist titta på eurovision och säga min åsikt.Har ju inte sett det än eftersom jag var ut med klassen på ett glas då.
kom hem när segern var klar och alexander från norge stod där och sjöng sin låt.

så goo natt för ett tag eller hur man säger

carmen idag kl 15.00 och 19.00


Igår, jadu då var det panik i dem flesta

Igår (fredag) så var det panik hos dem flesta som skulle vara med i föreställningen. en av huvudrållsinnehavarna skadade foten och var tvungen att uppsöka sjukhus. Men det löste sig tillslut genom enormt bra insattser från dem flesta. Jag tycker vi gjorde ett grymt jobb. Och jah är glad att jag höll mig från tårar. :D

TUFF. Carmen, Sandra Alexandersson, stöjder sig mot en polisman spelad av Joakim Södergren Norin.
Söta Carmen som tyvärr gjorde illa foten igår, du är så stark !

På kvällen när man kan säga att vi på riktigt hadae PREMIÄR, alltså för dem öppna föreställningarna och inte för skolelever som kanske inte ens är intreserad av att titta. Och en riktigt dålig känsla drabbade mig, helvete !
Redan i första scenen blev jag tvungen att improvisera min första replik pga att jag skulle komentera dem som stod brevid mig och åt. Men dem åt inte !!! Det var inte en trevlig känsla.
Men föreställningen rullade på kanon fint, och sandra med den skadade foten var med. Hon hade fått den sydd. Vi fick blommor efteråt och minglade lite med varandra :)

MÖTE. Polisen Don José, spelad av Alexander Oldberg, tillsammans med flickan från landet Micaëla, Linnea Åhlander.
Denna söta flicka i blå klänning sjunger så otroligt bra. spelar ingen roll hur många gånger jag hör henne sjunga. Jag får gåshud varje gång !

Och verkligen tack alla som säger att jag är duktig
Är så fruktansvärt osäker på mig själv,
men ni får mig att våga det jag egentligen inte vågar.

sjuk !

detta är så jobbigt !
ät sjuk, ont i halsen, kan knappt prata. snoret rinner... feber antar jag att också finns med där.
Fan fan fan ! det började igår, men fan det blir ju bara värre och värre !!!
hur ska detta gå ?

2 föreställningar avklarade

igår hade vi sista genrepet innan premiären, och efter det så var vi ett antal av oss som gick ut en liten sväng och tog ett glas. det var mycket trevligt. och det slutade med att jag sov hos sandra i klassen eftersom hon bor brevid folketshus där vi spelar carmen.
Inför första föreställningen hade jag panik, jag gjorde allt för att hålla tårarna tillbaka. visst det gick ju bra ute på scenen. men det var så otroligt jobbigt ! Men föreställningen gick bra.
På lunchrasten så hade jag fortfarande paniken kvar i kroppen, grät en liten skvätt för att jag hatar att stå på scenen.

andra föreställningen.. hmm panik hade jag även då. men efteråt, det vill säga nu. så är jag bara riktigt pissigt förbannad ! jävla små FITTOR!!
jag förstår inte varför vi ska spela upp den för högstadieelever som inte ens vill gå på teater, det satt folk i publiken som eldade papper och tände cigg, pratade i telefon och en massa andra otrevligheter. och även inte ens har vett att stanna kvar i applåd tacket.

vill bara att det ska vara över

onsdag

igår fick vi sluta tidigt ! eller a.. klockan 19. kanske inte direkt tidigt, men tidigare än vi har f¨ått sluta innan.
vilket var lagomt, fär då hann jag kolla på dhw med madde :)

Idag blir det ännu en lång dag, men jag hoppas på att det kommer gå bra, det är imorgon och framåt jag är rädd för, inte idag.

trött



Nu är jag riktigt trött. har precis kommit hem från skolan.
vi fick sluta lite tidigare iaf.

är jag lycklig ?

Lycklighets-testet

[X] Du har en pojkvän.
[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[X] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[X] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[X] Du klär dig som du vill.
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[X] Du har varit på konserter.
[X] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[X] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[X] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[X] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[X] Du kan hela orden från 10 låtar.
[X] Du har inga "fiender".
[X] Du är en ganska snäll person.

Total:20

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Måndag, men det känns som min begravning

igår var en jobbig dag som innefattade rep, rep rep och lite kebab på det.
otroligt jobbig dag och kväll.
Idag kommer inte bli bättre..
börar 9 slutar 22. Ska boka biljetter till sara med, kvällsföreställningen. Fan det är inte ens en vecka kvar, men ändå så känner man att den här veckan känns som en hel termin. Tur att det finns en säng där haha.

Jag håller på Finland helt klart

Eftersom jag kommer missa det här nästa vecka så har jag kollat igenom bidragen.. Och jag har hittat min favorit! inte bara en esc favorit. Utan en riktigt bra låt! Är helt fast !!!! så bra !

söndag = skola idag

Fan ta det här ! idag börjar jag skolan klockan nio. det är sagt att vi ska gå till 22.00 ikväll..Det är söndag idag ! min kropp är inte uppladdad att klara det här.
Idag ska vi bygga scenografi, repa, ställa in myggorna m.m
Mycket att göra iaf, jag hoppas bara på att det ska gå bra !

plugga

har pluggat i ett antal timmar nu.
Projektarete, fram tills nu. har skickat iväg en beställning så nu ska det bli bok.
Hoppas bara på att jag kommer ha råd med den.
350:- ajaj det svider.
Nu ska jag börja jobba med ett hemprov som jag har i religionen. Önska mig lycka till

Lördag

Jobbade inte med mina rester så mycket igår. men sen kom jag och tänka på.. hur ycket rester har jag ?
samhällskunskapen (där jag har jättemycket rester) har gett oss till den tjugonde på oss eftersom vi har carmen musikalen att tänka på nästa vecka.
religionsproven ska vara klar på måndag, allså ska jag göra den NU! sen uppgiften vi håller på med där ska inte vara inlämnad än på ett tag.
idrotten vet jag inte om jag har någon rest, han svarar ju aldrig på det ?
projektarbetet är inte klart, och vet inte hur jag ska få klart det heller. Hoppas att det löser sig så jag hinner in med det i tid.

Idag ska jag plugga, sen blir det antagligen bio senare ikväll. vi får se hur det blir.

Snart helg

slutade nio igår kväll, var helt slut när jag kom hem.
även på lektionen var jag sjukligt övertrött och satt och flummade.

Idag vet jag inte om vi ska gå längre eller inte. jag hoppas verkligen inte det ! Alla rester ska in idag, tycker det är dumt att vi inte riktigt har den chansen att lämna in dem.
Menmen, nu är det dags att göra sig klar för skolan.

lite tråkigt

Syns att mamma inte kunna komma förbi.
försökte få hit henne idag, nu.
kommer inte hinna träffa henne fören efter föreställningsveckan. det suger. om det inte hade vert så mycket skola nu hadae jag tagit mig till henne.
men det är ju hennes morsdagpresent det gäller så vad gör jag ?

Ett litet lyckorus

Jag har precis kommit hem. Ska snart sova, en efterlängtat sömn kan jag ju tala om !
Men jag har haft en helt underbar kväll som jag önskat att aldrig skulle tagit slut !

Lilla Jessica (som inte är så liten eftersom hon har flyttat till england och bor där) är på besök i sverige ! och självklart så har jag spenderat kvällen med henne ! Och kerstin som hon tidigare bodde hos, och Kerstins dotter anna :) otroligt trevliga människor !
Blev bjuden på middag, potatis pizza, första gången jag åt det. det var otroligt frächt och gott !
och till efterätt blev det chokladpudding, en av mina absoluta favoriter, Jessicas med, of course!

Åkte runt lite med bil så att jessica fick se vad som har hänt/håller på att hända med stan.

Träffade även axxe en stund hemma hos kerstin, men tråkigt nog hade hon bråttom iväg, menmen.


trött !

hade frilufsdag idag.
cyklade till högbo, gick 3,5 km plus en massa aktiviteter !!! gick 3,5 km tillbaka och cyklade hem från högbo.
+ att jag stank brandrök, mums.
Cyklade till skolan sen för att ha lektion, och sen tillbaka. det här gills fan som träning !!
har duschat nu, hoppas brandröken försvunnit..

Ikväll är ja bortbjuden på middag :) det ska bli trevligt :)

frilufsdag

ska snart möta malin, vi har frilufsdag idag. så vi ska cykla ut till högbo till en massa aktiviteter.
efter det så har jag en lektion i skolan. så jag kommer nog sluta vid en halv 5-5 någon gång skulle jag tro.

måste plugga idag ! otroligt mycket ! har väldigt mycket i skolan just nu, alla rester måste in + att vi ska ha carmen nästa vecka. det finns ingen tid över alls. och inte ens tid nog för det här.

jävla dag

Slutade skolan för ungefär 1½ timme sedan. Helt sjuk !!!!!
11 timmars skola denna dag. riktigt jobbigt. jag har så ont i mitt huvud..

Men madde gjorde min dag bättre, vi tittade på dhw, kände mig inte speciellt social.. hoppas att hon förstog varför.

för trött för det här

Har i stort sätt bara legat och dragit mig hela natten.
och snart har jag skola ända in på kvällen, japp jag har kvällsrep med klassen idag.
Föreställningen är om bara en vecka. det känns inte så jättebra det inte.
Måste träffa mamma med så att jag kan boka biljett åt henne.

men nu ska jag försöka få i mig lite frukost och plugga lite innan skolan

lista

Namn - Fia
Födelsedag - 11 mars
Ögonfärg -  gröna
Hårfärg -  Blond
Längd - 174
Högerhänt/vänsterhänt - högerhänt
Värsta ovanor -  snusar
Stjärntecken - fisk
Skostorlek - 38/39
Är dina föräldrar skilda - ja
Skor idag - vita sneakers
Rädslor - t.ex. spindlar
Mål för året -  att skaffa ett jobb, flytta till linköping och börja övningsköra
Mest använda fras på msn - hej ?
Det första du tänker på när du vaknar -  helvete
Bästa kännetecken -  min roompa
Mest saknade minnet -26 juli 2006
Favorit; Färg -  lila kanske eller blått ?
Mat - pasta
Sport - älskar ! speciellt brottning såklart !
Djur -  tycker jag är söta
Glass - mm twister !!
Affär -  skoaffärer !
Sallad - får mig att känna mig nyttig
Skådespelare - Jude Law !!
Låt -  Flo rida - R.O.O.T.S
Nummer - 21
Årstid - sommar ! älskar värme och sol !
Parfym - favoriten är helt klart min armani diamond
Kroppsdel på motsatta könet - Mage och ögon
Vad vill du bli när du blir stor - liten igen !
Hur vill du dö - sovande kanske
Vem av dina vänner är mest högljud - Annelie ;)
Vem får dig mest att skratta - kanske madde kan ligga bakom en hel del skratt ??
Vem har du känt längst - många vänner sen jag var mindre
Vem är blygast -  kajsa eller michaela tror jag nog
Bästa känslan - att känna sig älskad
Värsta känslan -  oro
Vart vill du bo i framtiden - Linköping !
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - en hel del
Hur länge tror du att du kommer leva - enligt ett test till den 20 juni i år. vi får hoppas det INTE stämmer
Varit kär - Ja
Blivit dissad - ne, jag går varsamt fram
Rymt hemifrån - haha ett X antal gånger
Föreställt dig ditt ragg naken - ja
Skolkat - ja
Tänkt på självmord - tänkt kanske..
Sovit utomhus - ja
Sett en död människa - nej
Druckit alkohol - ja
Ätit sushi - ja
Varit på en scen - ja ett X antal gånger, men jag gillar det inte
Snattat - ja, back in the days
Blivit nerslagen - knappast !


Måndag

daniel har åkt till jobbet
här sitter jag uppe lite för tidigt för mitt välmående, är rätt så säker på att jag just nu har feber också.
Men det hindrar inte skolan från att tvinga dit mig.

Idag ska jag måla i skolan, det kommer ta sjukt lång tid och vi kommer antagligen vara kvar tills kvällen. Jag hoppas verkligen att man typ inte kan stanna till längre än 18.00 så att ett larm går då eller något. Fan vill inte att skolan ska ta hela mitt liv den här månaden !

söndag

vill att den här dagen ska vara i evigheter !
vill inte ha vardag igen ! det har varit så skönt att vara hemma ! att vara nära min älskling !
men imorgon så blir det skola hela dagen, säkert hela kvällen med. det känns tungt att veta.

idag så måste jag tvätta och plugga. osäker på om jag kommer hinna hem till mamma. ska försöka det ska jag. men jag vet inte riktigt jag.

Lördag

Idag så ska jag träffa mamma, ska följa med henne på lite ärenden.
sen blir det att sitta i solen för min del. och förhoppningsvis få någonting pluggat ! det är ju en del för mig att ta tag i nu. Helvete. Vet inte hur jag kan känna mig så lugn med allt jag måste hinna göra.

1 år

1 år sedan...

RSS 2.0