nervös !

Sitter hemma hos pappa just nu, börjar tio över ett idag.. skönt ! även om det bara är för den här veckan.
Nu har jag bestämt mig, det blir till att klippa mig, antagligen i helgen.. behöver allt stöd jag kan få..
tänk om det blir fel ! Jag har inte haft såhär kort hår sen det började växa ut när jag var helrakad.. Shit va kort hår jag kommer ha.
men jag kan inte bestämma mig för om jag ska ha blond eller brunt hår.. Tror att jag ska börja med blont iaf och sen kanske övergå till brunt om jag tror att det kommer att kännas bättre. Fan kommer inte våga låta någon se mig när det är gjort. Inte ens Daniel... Jobbigt jobbigt.. Men jag hoppas att det kommer att gå bra och att det blir precis som jag vill ha det.. och jag vill ha det precis som på bilden jag har. Tyvärr måste jag skriva ut bilden på nå sätt.. Och jag vill ju inte köpa photo-papper bara för att skriva ut en bild till frisören..menmen det löser sig nog.

Nu ska jag föresten börja andvända min andra blogg flitigt. Jag måste ju... och då kommer jag nog antagligen lägga ner mer tid på den här bloggen också.

pusspuss

snuvig och trött

hejhej .. just nu så sitter jag hemma hos pappa. När jag kom hit fick jag en stor påse med gooosaker som han har köpt när han har vart i Finland :) mums mums säger jag bara, jag som hade bestämt mig för att bli nyttig imorgon.. får vällse hur fanken det kommer att gå nu.
Åkte hit när daniels kompis kom över, står inte ut med honom.. Och jag har nog iaf en 50 anledningar till det iaf.
men ja ska nog ta och trampa hem snart vilket fall som helst, daniel ska lägga sig tidigt och jag vill inte komma hem när han har somnat då.

saknar mina systrar ! vill verkligen jättegärna träffa dem nu ! Jag kan ju säga en sak, jag tänker inte vänta ända till jul för att få träffa er, förstår ni det mina underbara !

Tisdag idag

I söndags så kom daniel hem ! det var riktigt skönt det ! Var så himmla jobbigt när han var därborta.
och igår fick han äntligen hem sin soffa :) riktigt stor och mysig är den !  Idag har jag inte gjort så mycket annat än att kollat på os. Var ju brottning idag så det var trevligt. På torsdagh är det äntligen dags för lite svenska brottare :)

Just nu sitter jag och lyssnar på midnight express ... ett coverbands skiva.. som jag fick efter att ha blivit tvingad att ställa mig på scernen och sjunga med dem i lördags under cityfesten. Var en hemskt pinsam situation där vakten lyfte upp mig på scenen där bandet stod och väntade på mig..
Så jävla bra är dem ju inte på skiva inte, men man måste ju lyssna på det man har fått :) men dem var jävla bra och roliga live iaf :)
men nu ska ja titta lite på os igen..

cityfesten vs saknaden

Igår..
Slutade jobbet och cyklade hemmåt. Hoppade in och tog mig en skön och efterlängtad dusch.
Efter ett tag så kom Charlotte över, hon vela röva med mig till cityfesten. Så efter ett tag så satt vi där på bussen.
När vi kom in till gävle så gick vi omkring och strosade i regnet. Och var ganska nära på att bli övertalad att göra en tungpiercing. Men även fast han prutade ner priset från 500:- till 350:- så blev det lite för dyrt för min utsvulltna plånbok, Så vi lyckades komma därifrån och in på Konsum så att jag kunna köpa plåster till mina skavsår som blev allt djupare. Fortsatte gå våran runda och hamnade vid scenen.. the poddles.. mums säger jag. Älskar att se dem live. Tredje gången nu. Jag tycker att sångaren där ser otroligt charmerande ut ;) Såg även min kusin där.. vet ej om det var anna eller erika. Och hennes mamma.
Både charlotte och jag fastnade i ett strumpstånd, 12 för 100:- och vi var båda tydligen i stort behov av dem. Vi åt en langos, vilket jag tycker är väldigt viktigt under cityfesten. Och sen köpte jag ett par skor för ynka 149:- även fast jag egentligen inte hade råd. Det började regna ganska mycket så vi gick in i ett öltält. Var inte sugen att dricka så jag hoppade över den biten.
Tog ett tag att få upp charlotte på dansgolvet men när hon väl kom upp ditt så dansade vi hela tiden:)  det var faktist trevligt måste jag säga. Och när vi dansat klart så satt vi oss på bussen hem, och väl på rececentrum lära vi vänta på en annan buss så jag satt mig ner på rälsen och vattnade lite grann.
Måste också lägga till att det var otroligt längesen jag var nykter på en cityfest, men den här gången var jag det..

saknaden då? ja igår när jag kom hem från jobbet och hoppat ut ur duschen så ringde daniel, jag började gråta i telefonen för att jag saknar honom så mycket. Men är glad att han ringde. fast lite dumt av honom med.. eftersom han inte har mycket batteri kvar på sin telefon. så då är det väll bättre att skicka sms ? Tänkte på honom hela tiden, och när jag var inne i gävle så önskade jag bara att han skulle vara där med mej.
När vi kommit in i tältet igår så ringde han mig. Men det var alldeles för hög musik för att kunna svara eftersom ja inte skulle ha hört honom. så jag sprang ut och försökte ringa upp.. Fick inte tag på honom..:(
då kom klumpen i magen igen.. fan hade hans batteri tagit slut nu ? inte konstigt i sånnafall.
men när vi gick mot bussen så ringde han mig igen och den här gången så fick jag min chans att svara.
Fick ett litet sms senare av honom med. ett sött litet goo natt medelande. saknar honom så otroligt mycket och får inte bort min klump i magen. Vill bara att han ska komma hem. fredag idag.... lördag i morgon.... söndag... då kommer han hem.. men jag jobbar när han kommer hem ! så han får allt lov att komma ut till mig på kiosken


idag. vaknade upp hos charlotte.  Sitter här och skriver blogg inlägg. Ska snart åka till jobbet... 16-22 idag.. så kom ihåg nu. Ut till årsundavägen 303 och handla i den lilla kiosken nu.. vi säljer ju sörgåsrån ;) funderar på att köpa hem det :P
skulle vara gott att mumsa på tycker jag,,
saknar min älskling något otoligt mycket.. visste inte om att man kunde sakna någon så här mycket..
kom igen nu dagarna... GÅ ! jag vill ha Söndag !

varför..

klarar inte av det här,
står inte ut,
vill inte behöva genomlida detta,
varför är allt bara bevär,
inge god natt,
inga kyssar,
det är så mycket jag missar,
allt jag kan göra är att försöka förstå,
men det är då jag blir paranoid och för att inte nämna galen,
försöker att lita på honom var dag,
men det är svårt och jobbigt att inte veta om jag bara ljuger för mig själv,
talar han sanning,
är svaret ja,
har han då kanske ångrat sig,
jag vill inte behöva tveka varenda sekund,
han älskar mig det vet jag för väl,
men att göra något han ångrar...,
har hans mobil lagt av nu,
eller är han sur på mig,
paranoid och för att inte nämna galen,
allt handlar inte bara om mig

Jag vill ha SÖNDAG nu ! jag skiter i cityfesten, jag skiter i allt. Kan ändå inte må bra eller ha roligt just nu. Tror inte jag har haft ett sant leende eller skrattat sedan han åkte, går med gråten i halsen dagarna lång. Nätterna är jobbig och jag klarar inte av att sova. Ska upp om några timmar och jobba. Finns ingen chans att jag somnar innan det.
Daniels mobil är avstängd nu med. det var den inte tidigare, runt 23-tiden. Så han måste ha vart hem till hotellet och stängt av den. För jag tror inte att hans mobil lagt av än.  Har han gjort nå dumt och känner att han inte kan höra av sig ? jag vet inte.. jag har ingen aning. Hur ska jag veta det ? Är jag paranoid och galen.? Eller har min hjärna mer rätt än vad jag vill tro ? Vet inte om jag vill ha reda på svaret, för jag kommer aldrig ändå veta riktigt säkert vad som är sant. Jag har valt att lita på vad daniel säger, men va ska jag tro om han inte hört av sig alls.
Men nu ska jag gå och inte vet jag, kanske försöka gräva ner mig. Orkar inte med. Orkar inte vänta på att han ska komma hem. Är orolig varje dag vad som händer, och vad som kan hända honom. Hur allting därborta är så annorlunda. Vill bara att han ska komma hem till mina armar. Och inte nämna ett ord. Kysser han på munnen så vet jag att han inte gjort nå fel. kommer inte vilja höra om hans resa, för den har fått mig att må som jag gör. Jag älskar min daniel antagligen för mycket. Tänker på han varje vaken minut och varenda sekund när jag sover.

jobbig längtan men värre oro.

hejhej. nu sitter jag hemma os charlotte. Vi har spelat  mario hela kvällen.. hmm ja jag har inte påstått att vi har mycket till liv haha :P
har jobbat idag med. Det gick bra. var lite segt bara, och ja vela bara hem och sova.


saknar daniel så himmla mycket !...vet eller a hoppas att jag inte behöver vara orolig. men det är lite svårt att inte vara det. Mitt hjärta litar på honom, men mitt huvud spökar. Jobbigt. Jag vet inte hur jag ska stå ut med att sakna honom nå mer. Det har bara gått nån dag, men jag mår så himmla dåligt. visst att jag saknade honom när han jobbade borta i två veckor. men då kunna jag nå honom hela tiden. Nu är de begränsat.. han är i ett annat land. Han kan inte ladda sin telefon. Så ha har bara på telefonen en gång om dagen ungefär.. och bara en kort liten stund. 
Det finns ingenting han gör därborta som jag kan få reda på, så om han sviker mig på nå sätt så kommer jag aldrig att få reda på det.  Men jag försöker at lita på honom. För det gör jag ju när han är hemma i sverige.. Så vad är skillnaden? jo kanske att hans kompisar som han åkt med åkte dit för att supa, knulla och titta på strippor. Daniel åkte dit för att shoppa och se sig omkring. Är det bara jag som tycker att han har gjort en konstigt val av vänner att åka med ? klart jag ärorolig. Spelar ingen roll hur mycket jag litar honom. Klart att hjärnan min spökar i dem förutsättningarna. Varför kan det inte bara bli söndag..?

aja.. i morgon ska jag jobba 16-22 så kom till hedåskiosken på årsundavägen och säg hej till mig och köp dej en glass eller snus eller nå.
så ska jag äta kräftor med charlotte imorgon med.
Och sakna daniel i massor, jävla jobbiga vecka det här är.. Orkar inte med mer. Fan va ska jag göra. Har mått illa och haft huvudvärk konstant sen han åkte. Oro och konstiga tankar. Ingen vidare kombination.
aja nu ska jag ta en alvedon eller  nå. och gå hem och se om ja kanske kan sova..
puss hej älskar daniel !! <3

totalt jävla mörker ?

Sitter hemma hos pappa nu. Kom hit för att jag inte har något bättre för mig.
Känner mig ensamare än någonsin, och då har jag ändå haft fullt upp hela dagen.
Saknar honom så otroligt mycket... Vantrivs utan honom i min närhet. det var en sak när han jobbade borta, men nu är han i ett helt annat land. Känner mig så orkeslös.
Men jag vill att han ska ha det roligt, Han har saknat mej för mycket under dagen. Så han har inte klarat av att ha kul. Och jag vill att han ska kunna ha det roligt därborta.

men iaf idag så har jag varit med Charlotte hela dagen, först åkte vi till valbo för hon skulle titta efter en ny mobil - utan resultat, och en mp3 - även det utan resultat.
kan ju komentera att det regnade nå fruktansvärt mycket, så vi var dyngsura exakt hela dagen.
Efter valbo så åkte vi hem till min lägenhet så ja kunna tvätta och diska. Vi åt mat.. det blev paj idag. Tittade på lite film  med godis på sidan av. Jag packade i lite skor och annat smått och gott innan vi drog vidare till Daniels lägenhet där jag avlastade mig lite :P
gick upp till henne en stund.

Imorgon är det jobba som gäller. Så jag kommer ju förhoppningsvis att kunna tänka på annat än att bara sakna daniel hela tiden. Jag hoppas iaf.
Så glöm inte bort att åka förbi och köpa  er en glass eller något annat gott på den lilla kiosken mot efter årsundavägen (efter sötutsbadet)

men nu så ska jag hjälpa pappa att lägga in lite saker på tradera innan jag oker hem och sover. Puss


RSS 2.0