till mamma

lilla söta ziggy vovsen :)

mamma I love you

Bara så att mamma kan sno :)

:)

igår kväll blev det att smaka på baja päron, mm vad god den va ! rikard kom hit och fixade lite filmer åt mig och daniel med, så snäll :) just nu sitter jag mest och funderar på om jag ska väcka daniel så vi hinner duscha och äta och allt sånt innan det är dags att åka iväg. tänkte att jag kanske ska låta honom sova några minuter till. har inte packat än, men det ska väll inte ta sån tid tycker jag. ska inte ha med mig så mycket, bara en lätt packning, fast jag vet ju att det aldrig blir så :P ESTLAND here I come !!!!!

söndag betyder packa

imorgon bär det av till Tallin. det ska bli himla rolig ska det, hoppas jag. känns inte bra att missa skolan just nu.. men jag tror åtminstone inte att jag missar nå teaterrep. kommer ju komma hem på onsdag så. hoppas kajsa inte blir allt för sur på mig. Så idaf så ska man packa väskan och göra sig klar för avfärd. men jag fattar fortfarande inte varför jag och daniel måste ta taxi med resten av familjen till gävle..? vi har busshållsplatsen utanför dörren.. och istället för 40-50 :- tillsammans och åka buss så blir det 140-150 :- för oss två att åka in med resten. Känns himla dumt planerat faktist. menmen jag ska inte klaga. Mamma, kom över och smaka lite Baja Päron idag ;)

dags att kliva upp

klev upp för ett litet tag sedan, men What ? har jag missat att man ska ställa om klockan eller nå? klockan på datoen är kvart över sju medans mobilen visar kvart över sex.. what ?? Igår släckte jag iaf ner tv:n och allt strax innan 20.30, allt utom datorn där daniel satt och spelade och inte vela visa riktigt lika stort intresse. Jag kämpade för att hålla mig vaken den där timmen eftersom jag vela se på tv igen.. men jag somnade.det var ju typiskt. vi var i valbo igår. Fan vad mycket det finns som jag vill ha !!! använde mina presentkort på systembolaget igår, det blev en flaska Baja Päron, och lite cider. så nu har vi en till fin flaska stående i skåpet.. jag tror nog jag måste låta mamma smaka på den här för den är underbart god om man gillar päronsplit och liknande ;)

vad är fel ?

idag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på. förhoppningsvis så hittar jag och daniel på något roligt.Men det blir nog mest att städa. men om man gör det fort så kan man göra massa roligt efter det. guud va smart jag är, tajjajjala. för övrigt så är det nå damp med min blogg.. går inte längre att lägga upp bilder, jag vet inte vad som är fel..?

lördag morgon

har suttit vaken i närmare en timme nu.. Känns som att jag är den enda morgonpigga i världen just nu. Igår så vart det skola, med mycket rep. jobbigt, men nödvändigt. fan vet inte om det blev så mycket efter det. satt mest och försökte hänga med när daniel satt och spela Call of Duty haha. sen under kvällen så åt vi kebab, tittade på film och drack en cider, eller han drack en öl.. men han var nog mer sugen på min cider.

ännu en morgon

känner att jag helt glömmer bort att uppdatera på kvällarna numera. Igår så var jag seg när skolan började, hade vart hemma och gjort ingenting innan, jo diskat och kollat på film. skolan började tjugo i ett. jag slutade klockan två. känns som en jätte nödvändighet att gå dit då va ? men men har jag sagt att jag ska klara det så ska jag göra det med. När jag kom hem la ag mig i soffan och slog på en film, madde ringde mig i panik och kom över en snabb sväng. under eftermiddagen så åkte älskling iväg och köpte min studentklänning och överaskade mig. GUUD va jag blev glad, tills jag kom på mig själv.. hade han vart i valbo uta mig ?? :O Nejdå, jag vart hur glad som helst, även fast det var fel storlek.. hmm ? Idag så blir det skola sen ska jag göra nå nyttigt som att kanske städa ?

älskling kommer hem

God morgon, börjar väll med att prata lite om gårdagen. efter skolan, som blev kortare än förväntat så åkte jag med madde till valbo. det var trevligt att vara där med henne, trots att jag verkligen led. Det fanns så mycket jag vela ha, ni vet med mitt marina behöv + alla skor. Och jag behöver ju faktist nya skor, för tänk på att jag inte kan ha mina gamla ;) Men det gick ju inte för mig att köpa nå eftersom min plånbok står tom, dock så hade jag råd med IKEA korv, kanske det viktigaste ? Efter det åkte vi en sväng till bj, hämtade lite post. Var till ica och köpte glass, den var inte så god.. menmen. Kollade på en film, ganska töntig.. men jag har ju en crush på dans filmer. "how she move" hette den här. hör verkligen inte till mina favoriter. När madde gick hem så kom en full axxe förbi mig, fan den flickan alltså. va ska man göra för att hon ska lugna ner sig ? Så vi satt och pratade en stund, sen gick hon efter ett tag. hoppas verklige att hon gick hem för hon behövde sova. Idag så blir det skola, börjar sent ! vet inte riktigt när, men ska ta reda på det. kanske ska träffa mamma innan det. det skulle vara trevligt. sen så kommer daniel hem idag med, trevligt trevligt. tror också att jag ska iväg på middag idag. det ska bli trevligt :)

onsdag

Trött !!! och det är -12 grader ute.. vem vill inte ligga under jorden idag då? Ska till skolan om ett tag. Får se om man sticker iväg och simmar när det är håltimme eller inte.. hur som helst så blir det säkert bra.. efter skolan så har jag lovat madde att följa med in till valbo. aja man kan ju titta iaf.. Igår så kom madde hit som vanligt eftersom det var våran tv-kväll. tyvärr så blev det ingen träning. men tänkte om vi kasnke skulle kunna ta den idag. ja inte vet jag . varför ska alla tv program ta slut när dem är som bäst ???

jag vill sova längre

Igår så hade jag massor för mig hela dagen därför det inte blev till att skriva något. träffade mamma,axxe och madde. Hade också en massa jag skulle hinna med, men det blev inget av det inte. Kanske hinner med något av det idag? Idag så ska jag till skolan iaf och efter det så blir det träning med madde framför tv:n, innan vi kan sätta oss ner och titta på våra program som vi har vväntat att få se sedan förra tisdagen.

morgonstund har guld i mun

den som kom på det citatet kan inte vara helt klok i huvudet.. Daniel åkte för ett bra tag sedan. Jobbigt. nu ska han vara borta till torsdag igen. Fan vilket drygt jobb han har enligt mig, eller för min del så är det det iaf. Idag blir det skola, kanske en sväng till bj. eller så ska jag hem och träna lite. Vi får se hur det blir med det. Igår såg jag en spindel. I lägenheten. sprang upp i soffan. jag började storböla och daniel hade verkligen ingen lust att hjälpa mig eftersom jag var mesig.. men när han märkte att jag inte sluta gråta medans jag satt på vardagsrumsbordet och stirrade mot soffan där inte spindeln längre syntes så tog han fram dammsugan och dammsög.. Nu vet jag inte om den är borta. men jag hoppas då det. jag är för ung för att dö..

börjar bli rädd för mina fötter

Är rädd att jag inte kan ha några av mina skor. Dem flesta skor jag har är i storlek 39 eller 40. Upptäckte för ett tag sedan att jag gått ner mig till storlek 38 -39.. men nu helt plötsligt är 39 alldeles för stort och storlek 38 glappar. Igår provade jag en sko i storlek 37, den satt lite trångt, men bara så där trångt så att man vet att man kan gå ut den.. va händer med mina fötter ?? Är det med det här priset jag måste betala för att ja har haft lite skoomania ??

söndag och helgen är snart förbi

Blev väckt inatt. inte så himla roligt.. först ringde det en gång, sen igen, och igen.. och efter en tredje gångs borttryckning så borde vem som helst förstå att det inte är okej. men nej då. det ringde på åtminstone 15 gånger till. Det värsta av allt var att personen i fråga bara var ute efter att hitta en efterfest !!! Men idag så är det söndag och det känns som att det kommer att bli en bra dag. Eller jag hoppas åtminstone på det ! Vi får väll se vad jag och älskling hittar på för något..

lördagsmorgon

Precis vaknat..
Somnade ganska tidigt igår. kanske mest för att det var så händelselös dag? när jag kom hem från skola var jag taggad på att älskling och jag skulle hitta på nå kul, men då var han hos en kompis. Okej, kul för honom iaf. men när han kom hem var han inte taggad på nå annat än tv:n känns det som..
träffade axxe igår med, bara en liten sväng. Satt och pratade lite, hon har flyttat hit till mitt område. de känns trevligt. kanske vi får en lite bättre kontakt :)

men nu ska jag se en film eller göra något för att fördriva denna lördags morgonen

snart helg

igår orkade jag inte sitta vid datorn och blogga så mycket. Var ju så soligt hela dagen !
När daniel kom hem så myste vi lite innan vi tog bilen till gävle för att smaska på en varsin glass. Man är så lycklig när man vet att man måste ha på sig solglasögpn för att se något !
På vägen hem så stannade vi på ica och handlade.
Blev lite ostkrokar till mig.. vi skulle faktist titta på film. Det blev Wall-E, ja det tog tid för min innan jag såg den. men den är ju jätte bra :D hihi av mig får den nog 4 av 5
Efter filmen var det dags att slå på kanal 4 där sveriges värsta bilförare hade börjat redan. Det är ju för ett härligt program !!

Men nu ska jag vakna till och göra mig redo för lite skola..snart är det helg. ska bara ta mig igenom den här dagen också.

börjar närma sig

shit va jag drömmde om framtiden idag.
Har ju kommit fram till att det inte alls är lång tid kvar.
Snart ska projektarbetet in, slut produktionen ska spelas upp och sen är studenten ! den är ju bara några veckor framför.
Vad ska jag göra i framtiden ? vad ska jag göra i sommar ???

sleepy time

Nu ska jag gå och lägga mig, det har varit en lång dag.
Var nyss hemma hos eva och åt middag med henne, nina och ana. det var trevligt. Och ana och jag fick en varsin födelsedags present :)
Ett fint ljusfat med tre tillhörande ljus, jättefint !

Madde kom förbi mig en snabb sväng, hon hade precis slutat jobbet så vi pratade en liten snabbis :) men som sagt, jag behöver sova så.. Goo natt :D

onsdag

ska snart iväh och se teater så här på morgonen, det ska bli trevligt. Sen kanske jag ska hem och träna lite. det känns lite i magen från igår. det är bra.
Tittade på en film nyss, the hottie and the nottie, ja det är den med paris hilton.. men jag måste säga det att filmen var helt okej. kunna man inte tro va ?

Ikväll (18.00) så är jag och ana hemmbjuden på middag hoseva, det ska bli jätte trevligt. var så längesen som jag träffade henne nu. och så får det ju inte vara ! Men jag kommer inte kunna vara där allt för länge. har bestämt mig att lägga mig i tid idag. måste sova ut lite oftare så att jag orkar med.

.....Och mamma, idag får vi veta hur det blir. Vi får hålla tummarna. :)

men nu ska jag göra mig i ordning för snart ska jag möta madde och gå med henne en bit :)

sovdags

Nu är jag trött ! ska sova. snart..
madde gick precis hem. vi har hunnit med en massa idag :P det blev lite hemma träning och efter det så gick vi till affären och köpte lite gott till våran tv kväll.
Sen satt tv kvällen igång med en början med den rätta för rosing, dhw och the new old christine :)

innan madde kom hit så var rikard här. han fixade lite filmer till mig :) han kan vara så underbar min lillebror :)

tisdag

ska snart hoppa in i duschen. blir inge simma nu på morgonen. Måste bli mer pepp för det. Men jag tror ju att jag och madde ska träna lite senare idag. lite styrketräning framför tv:n.
Det brukar se ut så på tisdagar för våran del.

Det var skönt att lägga sig i bra tid igår. det måste jag försöka att göra oftare :) men kanske inte idag då eftersom tisdagar faktist är en riktig yv kvällsdag ! men först så ska jag tänka på skolan idag.. ja just ja. jag slutar 16.10. inte sådär jätterolig tid det inte !
Men jag och kajsa ska framkalla kort nu under första lektionen. ska bli spännande, antagligen jävligt tråkigt men om vi ska få våra bilder i bildformat så måste vi ju göra det ! ...

fan annelie !!! :(

jag kommer inte in på din blogg hur jag än vrider och vänder på det..Det kliar i kroppen.


längtar tills sommaren !

Idag har jag varit till bj en sväng och hämtat ett filmpaket som kom i slutet av veckan. Vet att man inte ska hålla på gå med i olika filmklubbar. Men emma säger att den här är bra. Får väll lita på det :)
Efter det så blev det en sväng till mamma och vaovvarna. Det var trevligt. mamma är i full gång med att leta skor som alltid haha. Vissa saker är omöjligt att undvika.

Blev en liten trevlig tripp till valbo med kajsa med. måste ju använda presentkorten :) så det blev en blå cardigan(140:-) och ett par blåa shorts(160:-) bägge från vera moda.
Först så köpte jag en skit läcker kjol på ginatricot men märkte (snabbt som tur var) att det var ett hål i rumpan.. så jag gick tillbaka. Fan att den inte skulle vara i någon vidare kvalité..
Presentkortet jag fick av lisbeth & co kom till stor nytta eftersom jag är i ett extremt stort behov av en ny mascara. så det blev en sån + ett par söta trosor.
Som sagt en trevlig shoppingrunda. men jag ångrar att jag inte köpte tröjan från gina tricot. den är ju så fin !!!

måndag morgon

Ensam igen.. tråkigt och jobbigt ! Daniel åkte för ett tag sedan.
Igår så blev det valbo för min och daniels del, hittade en massa jag vela ha. Men man kan ju inte få allt. så det blev en skitsöt somrig klänning från gina tricot och ett par rosa/grå springskor från puma. (kanske lägger upp bilder senare) visstja för att inte glömma ett par röda solglasögon från ginatricot fick jag också med :)
Det blev att gå och lägga sig tidigt igår efterom vi kliver upp vid en 5 i fyra på morgonen. det är för tidigt !!

Idag så ska jag ta mig till björksätra har jag tänkt och fixa lite där. Det ska väll bli trevligt.....


Föresten annelie.. kan du skicka andvändarnamnet och lösenordet igen det funkade inte sist.. och jag vill nå din blogg !! ;)

söndag

Igår så var det en riktigt lång dag. Känndes som att man inte sov någonting på en hel evighet. Tidigt på eftermiddagen så kom Pappa,Titta,Rikard och Lisbeth hit , det var trevligt. Jag bjöd på tårta och lite fika och fick en massa presenter :)
Sen följde jag och Daniel med dem när dem skulle åka och se Rebeckas sista match ( rebecka är min lillasyster som är 10 ) deras lag hade lika gärna kunnat vinna men dem sista 4 sekundrarna av matchen fick motståndarna in ett mål. Tråkigt tråkigt. men det var kul att se henne spela.
Efter det var det gasen i botten hem till daniels bror magnus som också firades igår(han fyller 28 på måndag) så det blev ännu mera tårta och fika. Fick en present av daniels pappa,farmor och Gunnel med, det var en överaskning :)
Det var jätte trevligt att vara därborta men jag var otroligt trött, det är tröttsamt att ha massa folk runt sig hela tiden, hur trevligt folk det än är.
på vägen hem åkte vi och handlade innan melodifestivalen, sen satt vi där bänkade och drack en varsin cider, eller jag gjorde det. Daniel tog ju självklart en öl. usch ! :P
Malena vann, grattis ! Sandviken tog hem det här :) men jag hade ju hoppats på måns.
Han var min favorit och jag trodde verkligen ett tag att han skulle vinna. Men eftersom inte han vann så tyckte jag att hon var det bästa andrahands valet från min sida :)


Hans låt var helt klart bäst och hade det proffsigaste uppträdandet. I´m still fighting for hope and glory I´m still standing.....
Föresten?? var det nån mer än jag som vart irreterad när Caroline sjöng fel i sin fina låt ??? Hon sjöng ju Bort från mig två gånger fast det andra gången skulle vara, och inte till mig. Syns synd på ett annat så fint framträdande.



Men nu har jag precis vaknat..
ska snart åka iväg och titta på rebeckas konståkningsavslutning tänkte jag :) fan va hon håller igång med allt, igår var det innebandy. Sen hoppas jag på att få med daniel till valbo. Jag ska köpa ett par springskor tror jag :) Hoppas att dem sitter bra bara, har redan tittat ut ett par puma som är ganska billiga. jag vill ju inte lägga ut vad som helst  för att kunna springa lite ;)

god morgon

nu har jag klivit upp, blev ganska sent idag.. eller en halvtimme senare än vad jag brukar.
igår kom daniel hem, det var väll skönt det antar jag.
Snart har jag skola det blir teater hela dagen. Fan och jag har inte gjort den uppgtift vi skulle göra till idag. Men kanske kan göra den snart för den ska väll inte ta sån tid.
Hoppas på att vi får sluta lite tidigare idag.
Det ska bli skönt med helg.. men då måste skolan sluta först. Åh jag vill inte gå dit. Varför måste det vara så viktigt ?
Men men jag ska gå...

torsdag

Kom precis hem från skolan. trodde att jag började kl nio. men nej då. den lektionen är flyttad. och det är den enda lektion jag har i skolan på torsdagar. Kul att våran klass är ut mobbad och aldrig får veta något från våran lärare.
Men lektionen är flyttad till måndag på en annan lektion så den kommer antagligen att flyttas tillbaka, men varför håller dem på krångla ?
Så jag har suttit och spelat kort hela förmiddagen för att äta mat i skolan. som inte ens var god. Känndes som en riktig besvikelse.
Men nu ska jag städa lite, för det ser ju inte bra ut sen igår vill jag lova ! :S men men det är bara fixa det värsta innan daniel kommer hem, vilket han gör idag. Jag blir så glad när jag tänker på det. Så jag tänker hela tiden !




förberedelser från igår

Blev tyvärr inge bra bilder
Balonger är en viktig del på ett barnkalas
Och sätta knorr på grisen hade jag lovat kajsa att vi skulle leka.
tårtan :) nu finns det bara några smulor kvar.

från den 10 mars


Mamma och en av söt vovvarna :)

systembolaget ! ja men visst

Idag blev jag som sagt tjugo år. Det är väll den här dagen man alltid har väntat på eller ? Nu får jag göra allt :) eller ja inom rimliga gränser förståss, men jag får göra allt man får göra i livet haha.
Var en lång och tråkig dag i skolan. fick ett samtal av christian under håltimmen, christian var min kontaktperson när jag bodde på UB. han ringde och grattade mig, det blev ja glad för. Han är så gullig !

När skoldagen var över så gick jag en sväng till systembolaget.Känndes som att det var viktigt att göra det för första gången :)
Vågade knappt köpa eftersom det kändes som att jag fortfarande var för ung. Men jag slapp nästan visa leg. Enda anledningen att jag fick visa leg var för att jag stog med mitt pass i högsta hugg haha.
När jag kom hem var det bara sätta igång och fixa. tårtan skulle göras och allt sånt. Madde kom över och hjälpte till, tack madde för det ! :) Och bullarna du hade med var jättegoda ! :)

Folket kom, kajsa,mickis,ana,malin och sara. Så vi fikade åt tårta, hade fiskedamm och lekte lite lekar, jag hade det jättetrevligt. Hoppas att ni också hade det ! Och jag fick en massa fina presenter ! Tack alla för dem.
Av madde fick jag ett JÄTTESTORT grattiskort som var hur fint som helst, och ett presentkort på bellisema(eller hur det stavas) känns helt underbart, nu kanske någon som kan kan fixa mina bryn :)
Av kajsa fick jag ett presentkort på systembolaget, nice :) jag tycker det är en sjukt rolig grej !
Av sara så fick jag ett sött litet kort med saras egna fina ord i. Tänka sig sara, redan då var jag guldkvinnan haha. Och så fick jag ett doftljus som det stod en mycket fin text på:)
Av malin så fick jag en jättevacker blomma som jag hoppas att ska klara sig ett tag och ett par superheta örhängen ! Dem ska jag ha på mig imorgon !
Av mickis så fick jag en SKOBOK ;) jadu den som har missat att jag gillar skor har missat hela mig ;)
jag blev verkligen jätteglad för alla fina presenter som jag fick ! :)

Bilder kommer senare :)

Just nu är det väldigt stökigt här, kakor och balonger överallt. men det får jag ta imorgon efter skolan för nu måste jag sova !

Och tack alla ni som hört av er under dagen och grattat mig

hatar när man bara kan vara

Idag i skolan så kommer vi teatrare få en ganska lång håltimme eftersom vi inte har någon idrott enligt våra idrottsplaneringar.
Nu på morgonen kommer vi det vara samhällskunskap och långt efter det så kommer det vara scenografi. därimellan finns en massa tid som skulle vara till stor nytta hemma.
Men i skolan ? nej det går inte ihop för mig.

Sja snart börja vispa till lite ingedienser till tårtan.
Madde och jag var duktiga igår, så vi har redan blåst upp balongerna :)
men det är jättemycket som jag måste göra idag.. fan hur ska jag hionna.? jaja det blir nog väldigt kul iaf ! , hoppas vi :)

idag för att vara exakt

Började dagen med att vara duktig, gå till skolan..
Vi hade bara en lektion så det gick snabbt. Mamma kom hem till mig efter skolan med vovvarna. Det var trevligt. Det blev lite te :) ska lägga upp lite bilder senare från deras besök :)

På eftermiddagen gick jag och madde till enen för att handla lite gott till våran tv kväll.
Snart ska jag gå och lägga mig. har mycket att hinna med imoron. fan fan hur ska jag hinna ?

Har börjat fundera. dags för mig att ta tag i att klippa mig snart ! kan ju inte gå runt med den här kalufsen i evugheter inte.

tisdag

Tisdag är en veckodag som kommer efter måndag och före onsdag. I Norden är den uppkallad efter den fornnordiska guden Tyr (på fornsvenska kallad Ti).

Tisdagen i kulturen


hemma igen

Nu har jagprecis kommit hem från skolan. så himla skönt att två lektioner är inställda. Hade bara foto, okej det är riktigt drygt att vara där. För tiden används inte på ett bra sätt. Läraren tar för mycket tid. men idag fick vi lite gjort iaf. Själva filmen är fgramkallad. så nästa vecka ska jag och kajsa sätta igång och göra några foton, hoppas att vi är duktig på det så att det går undan haha :P
Mamma kommer hit om ett tag, eller om 90 minuter kanske, vovvarna följer med. Trevligt.
Känner mig inte alls på topp nu..varför sa hon sådär ?


skola snart

Ska snart iväg till skolan. osäker när jag börjar. men kajsa har inte svarat än. så då borde det inte vara nån fara att jag kommer sent. Hon svarar antagligen när hon kliver upp..
Idag när jag kommer hem ska jag fixa lite för imorgob: barnkalas :D
dit hör ju städning, diskning och allt annat som måste fixas innan. Men det ska nog gå bra. Ska försöka att träna idag med. det är ju inge vidare att träna när man har mens, känns som att det är konstanta blödningra då. Nja det är inge vidae myig känsla..

10 mars

Nu har jag precis klivit upp ur sängen.
provade sakerna jag hämtade från posten igår. Jag är tveksam.. väldigt tveksam..
ja menar, skorna är snygg.. men jag vet inte..

SandalettSandalett
+ en topp som såg ut aå här:

Ja jag vet inte alls.. om man funderar är det då ett tecken på att man borde ?
Inte vet jag.
hoppas ni väljer mig att välja rätt..

skulle för övrigt vara trevligt om mamma jag mig ett privatsamtal ;) love you

9 mars

DAGENS MAT: Dagens mat har mest bestått av onyttigheter, inte alls den start på en vecka som man vill ha
DAGENS TRÄNING: det blev inte av det heller. Idag var en dag jag hellre vad social
DAGENS LÅT:  caroline - snälla snälla
DAGENS KLÄDSEL:  stuprör och vit tröja med gulsstjärnor
DAGENS DUSCH:  den blir snart den
DAGENS FRISYR:  uppsatt
DAGENS HÄNDELSE:  Har äntligen lite filmer på datorn
DAGENS PLANER:   Skolan och sen åka till bj
DAGENS VILL HA:  SOMMAR
DAGENS DROG:  socker
DAGENS SAKNAD:  daniels varma famn
DAGENS DUMMASTE:   Malin, va gjorde vi haha. kan inte göra en bekännelse ännu. Vi måste komma över det först. haha
DAGENS FINASTE: Det var trevligt att träffa lillebror
DAGENS KÖP:  cola-light och risifrutti
DAGENS GODIS:  okej, jag erkänner.. nu mår jag dåligt. Har ätit tre godisar idag... FAN !
DAGENS HUMÖR:  har varit på topp otroligt nog. lite trött bara
DAGENS SJUKA:  jag blödde igenom alldeles nyss.. fan va jag hatar mens
DAGENS KOMPLIMANG: Du har en så fin och trevlig personlighet
DAGENS KÄRLEK:  Jag tror nog att min cola-light trivs i min mage
DAGENS LYCKA: Hsm3 filmen fanns på bibloteket, lånade den
DAGENS AVSLUTANDE: Gick upp tidigt imorse, som vanligt på måndagarna.. sökte lite jobb över internet innan jag gick till skolan. Efter skolan så åkte jag en snabbis till björksätra och hämtade ut ett paket, som jag inte vet om jag ska retunera eller ej. Vi får se.. därför jag inte lagt upp det på bloggen iaf. Sen träffade jag ju den där konstiga typen på bussen. Hemma igen. Lillebror kom förbi och fixade hem lite filmer åt mig. Vi åt en billys pizza och tittade på slumdog millioner. Den var helt okej. Sen så gick jag med madde till affären och köpte risifrutti och cola-light. Som vi åt och drack under tiden som vi tittade på high school musical 3 .
Madde har precis gått hem, så jag tänkte hoppa in i duschen. sen ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.
Ska upp tidigt till skolan imorgon, men slutar vid lunch. Gud va skönt med tanke på allt jag ska hinna med imorgon.

Crazy gubbe

På vägen hem från bj idag på bussen så satt sig en knepig gubbe mittemot mig och började prata. Trevlig som man är så pratar man ju tillbaka. han var trevlig men lite udda. han sa att han lätt kunna se hur en människa är och vad dem håller på med, han trodde att jag jobbade i media branchen. Felfel, men teater, och skola det var ju inte jätte långt ifrån.
När jag skulle kliva av bussen så gav han mig ett tips. - Du har en så fin personlighet och är så trevlig. Du skulle passa jättebra som reseledare.
va säger man om det då ? ja kanske det. det skulle väll sitta fint att vara en reseledare ?


Måndag

Måndag är första veckodagen som i Norden är uppkallad efter den fornnordiska guden Måne. Fornsvenska manadagher.

Måndag kommer efter söndag och före tisdag och är numera veckans första dag.


Wikipedia är smart dem, dem vet vad mådag är. Själv tycker jag att måndag borde vara en vilodag. Men va ska man göra när man är 1 mot världen ? Kanske borde alla dagar vara vilodagar ? tänk va skönt det skulle vara !

godmorgon

Daniel åkte flr lite mer än en halvtimme sen. Det vill säga 04.30.
Vi klev upp fem i fyra som vanligt. Jag är trött nu, men ja kan inte somna om. Och skulle jag lyckas så skulle jag inte vakna fören ikväll känns det som.
Får se va jag skrapar ihop för frukost, verkar ju inte finnas allt för mycket. Men jag har nog kräm kvar :)
Idag blir det skolan, sen ska jag iväg till ica i bj.. eftersom jag måste handla lite, jävla mens säger jag bara ! Tar mina pengar, det gillar vi inte !
Sen mot kvällen får vi se vad jag hittar på, ska nog försöka att träna lite här hemma iaf. Så om du är sugen på att komma över och träna med mig så är det bara säga till ;)


8 mars

DAGENS MAT: istort sätt så har jag nog småätit precis hela tiden
DAGENS TRÄNING: jag är inte den som rör mig på helger
DAGENS LÅT:  black jack - inget stoppar oss nu
DAGENS KLÄDSEL:  svarta stuprör med lusblå t-shirt och svart tjocktröja
DAGENS DUSCH:  ska jag ta snart :)
DAGENS FRISYR:  uppsatt
DAGENS HÄNDELSE:  Träffade emma och johan innan dem skulle åka hem, sen har jag ju tvättat idag med
DAGENS PLANER:   hinna med att säga hej då till linköpingsborna och tvärtta samt laga mat
DAGENS VILL HA:  springskor
DAGENS DROG:  drömmar
DAGENS SAKNAD:  att ha lov
DAGENS DUMMASTE:   Tjafs
DAGENS FINASTE: Ögonblicket när jag invigde min nya fina mugg
DAGENS KÖP:  Har haft plånboken hemma idag
DAGENS GODIS:  potatisskruvar
DAGENS HUMÖR:  Det har vart ganska bra, med vissa skurar :P
DAGENS SJUKA:  "vita damens" hus, hon är läskig. Hon har skrivit med vit krita över hela hennes hus. saker som att jehovas vittnes färg är vit. Sex är inte mat. sex är sex ! och en massa annat shit ???
DAGENS KOMPLIMANG:  va duktig du är
DAGENS KÄRLEK:  min syster emma var ju för fan här :D
DAGENS LYCKA: Fick umgås lite med syster och hennes pojkvän det var trevligt.
DAGENS AVSLUTANDE: Trött på morgonen när jag vaknade och klev upp. Gick ganska tidigt till pappa för att träffa emma och johan lite. pappa och titti körde runt oss lite i samhället så att johan skulle få uppleva hur det är att vara norrläning. Hem efter det och tvättade med daniel. Vi hade en massa tvätt den här veckan ! Har inte gjort så mycket annat idag. vi var iväg till affären så att han kunna handla lite grejer han ska ta med sig till jobbet. Sen lagade jag mat till hans matlådor, det blev potatisgratäng och fläskfilé. Har tittat på tv lite nu. sappade mellan wipeout och herre på täppan. Fan att det ska vara samma tider.
Ska snart lägga mig, ska bara kolla på beck tills nyheterna sätter igång. tänker dem aldrig ta bort dem där jävla nyheterna ??

För övrigt så har jag fått mitt första myggbett.. ? What ? jag är nog mer förvånad än ni.. kanske är emma som har släpat med den från linköping där våren är närmare än här..?

bilderna från igår

 mamma ser ut som ett litet barn som vill visa att hon har varit duktig för sin mamma, det kanske aldrig släpper det där :)
 Mamma och moromor :)

 Morfar,emma och johan. nästan så att johan kom undan min kamerahand.



Kolla den söta rosa klubban- GULD :) och den häftiga koppen också -GULD! Efterspm det verkar som att jag aldrig kommer att ha ring på det fingret ugen så var det ju väldigt nice :) Och ett underbart tillskott på helt rätt butik för min 20-årsdag :) haha
Fick ett jättefint kort med. Men det har jag glömt att ta kort på eftersom jag var snabb med att ställa det på hyllan vid tv:n så att det syns :)


7 mars 2009

DAGENS MAT: Det har blivit en hel del fikabröd + ett par cider nu på kvällen
DAGENS TRÄNING: Ja det är ingen alls det, vilar upp mig inför veckan istället
DAGENS LÅT:  star pilotes - higher
DAGENS KLÄDSEL:  jeans och kortärmad skjorta med mina vita platta skor
DAGENS DUSCH:  på förmiddagen
DAGENS FRISYR:  uppsatt eftersom mitt hår ser förjävligt ut.
DAGENS HÄNDELSE:  Hem till mamma och fika lite med emma,johan mamma och mormor och morfar
DAGENS PLANER:  att träffa familjen
DAGENS VILL HA:  min tjugoårsdag så att jag får nyttja systembolaget mohahaha
DAGENS DROG:  alvedon/ipren jävla mensvärk att smyga sig på
DAGENS SAKNAD:  kärlek och lugn
DAGENS DUMMASTE:  hur han beter sig mot mig
DAGENS FINASTE: jättenöjd för mina presenter som jag fick av emma och johan
DAGENS KÖP:  jag har lämnat plånboken hemma idag
DAGENS GODIS:  cider
DAGENS HUMÖR:  mest deppig, men har verkligen haft mina ljusglimtar
DAGENS SJUKA:  mensvärk antar jag ?
DAGENS KOMPLIMANG:  vilka fina skor du har !
DAGENS KÄRLEK:  ziggy bubben då !
DAGENS LYCKA: att spendera lite tid med dem som faktist bryr sig om mig
DAGENS AVSLUTANDE: Vaknade tidigt idag, lite för tidigt. Menmen, satt vid datorn. åt frukost. Duschade. åkte iväg till pappa, men emma och johan var inte där. Lurad ! jag och daniel åkte till mamma litye senare där mormor och morfar, emma och johan var. Det var trevligt vi satt och fikade. En liten fin porslinsyta från mig dök upp eftersom jag inte alls var så glad när jag kom dit. men dem andras närvaro fick mig att må bra :) fick jättefina presenter av emma och johan ( ska lägga upp lite bilder imorgon) jag fick en skithäftih kopp där själva "örat" på muggen är en "diamant"ring med 2 karat guld. Så fick jag en hjärtformad jordgubbsklubba med 24karats guld inuti, häftigt !!! man kan tydligen äta den, men nje jag kan inte äta upp den söta vackra klubban. sen fick jag även 100:- presentort på systembolaget ! nice, bara några dagar kvar. på onsdag då jävlar !hihi ! + ett jättesött grattiskort ! självklart med en touch av guld.
Såhär på eftermiddagen/kvällen så har jag suttit här hemma med daniel och tommy. Och daniel blir bara mer och mer otrevlig mot mig. Så fort jag säger något så är det nått som är fel. Tror jag ska gå och sova nu så att dem kan sitta här och vara "killar". Fan va jag hatar det här ! Men om man bara tänker bort min underbara pojkvbän för en stund så har min dag faktist varit otroligt bra !  :) tack alla som gjorde det till en bra dag!

7 mars 2009

vaknade ovanligt tidigt idag, antar att jag har slut på goda drömmar. Vakande för lite mer än en timme sen. s jag försöker vara försiktig så att jag inte ska väcka daniel. för det skulle ju inte vara nå trevligt för honom.
Idag så ska vi försöka hitta en tvättid innan helgen är slut eftersom han behöver rena jobbarkläder och vi båda behöver rena underkläder, okej det krisar då inte än, men man vill inte behöva genomlida en sån tid heller.

Lite senare idag, eller tidig eftermiddag vid 14 tiden så ska jag gå med emma och johan hem till mamma. det ska bli trevligt. kanske att daniel följer med. Då kanske det inte bli att gå då kanske vi bilar den korta vägen dit. lat som man kan vara ibland.
Men det ska bli trevligt. Mormor och morfar ska också komma dit så det känns trevligt.

6 mars 2009

DAGENS MAT: ett riklig intag av inte allt för nyt tig mat.
DAGENS TRÄNING: Har inte tränat någonting idag så det är bara promenaden till skolan...
DAGENS LÅT:  måns. hope & glory
DAGENS KLÄDSEL:  svarta stuprör med vitt linne+ daniels svarta tjocktröja
DAGENS DUSCH:  på eftermiddagen
DAGENS FRISYR:  uppsatt
DAGENS HÄNDELSE:  jag hämtade mitt pass, plus att vi åkte till valbo
DAGENS PLANER:  Gå i skolan, åka till gävle och hämta passet
DAGENS VILL HA:  springskor
DAGENS DROG:  coca-cola och småmynt
DAGENS SAKNAD:  är man gick på ågstadiet och trodde att man aldrig skulle behöva gå i skolan så här länge
DAGENS DUMMASTE:   shoppade upp mina pengar... nrukar lätt bli så när jag vart deppig ett tag
DAGENS FINASTE: daniel hjälpte mig så att jag inte handlade upp exakt exakt allt
DAGENS KÖP:  springbyxor, dansbyxor och träningsjacka. Allt var var för sig ganska så billigt

DAGENS GODIS: coca-cola
DAGENS HUMÖR:  ganska nere till en början, efter skolan var jag bara trött !!!!
DAGENS SJUKA:  Att jag ska få träffa emma imorgon !
DAGENS KOMPLIMANG: jättebra gjort sofia, jag gillar din energi
DAGENS KÄRLEK:  min kärlek till hoppet
DAGENS LYCKA: nu har jag äntligen pass, nu kan jag åka vart jag vill !
DAGENS AVSLUTANDE: Gick till skolan på morgonen var varken pigg eller glad, men vad gör man inte. Det gick tydligen väldigt bra för min del i skolan.. själv tycker jag att det gick åt helvete..
Efter skolan så åkte jag och daniel in till polisen i gävle och hämtade mitt pass. Okej alla blir fula på pass jag vet, men det där kan man inte ens antyda att är jag.. och då menar jag tyvärr inte heller på ett bra sätt..
På vägen hem tog vi en snabbsväng genom valbo. Men tvekade som fan om jag skulle gå tomhänt därifrån. Det gjorde jag och vi åkte hem. Vi hoppade in i duschen sen satt vi där som två loosers framför tv:n. det var då jag kom på att jag vela shoppa upp mina sista pengar, så vi åkte in till valbo. jag provade lite och valde två saker jag tänkte handla, jackan och springbyxorna. det skulle jag ju precis ha råd med. Men daniel tog dansbyxorna som han hade gillat väldigt mycket. Sen tog han även byxorna jag nästan redan hade betalat för. Tack tack.
Väl hemma igen så tänkte vi titta på en film. jadu ja vette fan va det var för film, men jag orkade då inte se den !
Så vi gick och la oss ganska så tidigt..

fredag

Det blev ingen dagens uppdat. igår. Men det hände inte så mycket egentligen.
Var hem till mamma efter en massa tjat och åt. Obs, det var hon som tjata inte jag. men det var trevligt att träffa henne och vovvarna.
Daniel kom hem så vi tog en sväng till affären, nu har jag äntligen smakat den nya Sandwichen, den med krossad choklad. mums va god den var !


Börjar strax före nio idag. sen ´är det osäkert när jag slutar, eftersom jag måste hinna in till gävle och hämta mitt pass.
Ikväll så kommer emma och johan upp hit till sandviken, johan den stackarn har ju aldrig vart i sandviken så han kommer få sig en chock hur litet allt kan vara..

fortfarande morgon

Har varit iväg till enen och köpt lite frukost. Det blev hallonkräm och en chokladmjölk. Gott.
Gick med madde en bit först eftersom hon var påväg till jobbet.
Snart tänkte jag ta och diska och städa lite, det blev ju självklart inte av igår. Sen ska jag försöka sätta mig ner och plugga! Inte så rolig dag framför mig men det får gå ändå :)

idag är idag

DAGENS MAT: Matintaget idag är densamma som igår. fan man måste ju äta upp det annars blir det ju gammalt
DAGENS TRÄNING: gymmade på parkbadet idag
DAGENS LÅT:  pussycat dolls - I hate this part
DAGENS KLÄDSEL:  jeans,sporttopp och en stor 3/4 tröja
DAGENS DUSCH: Blev idag när jag kom hem från skolan
DAGENS FRISYR:  uppsatt
DAGENS HÄNDELSE:  Gymmade 
DAGENS PLANER:  Gå till skolan, städa och diska
DAGENS VILL HA:  en bra digitalkamera
DAGENS DROG:  vatten
DAGENS SAKNAD:  Jag saknar mamma, måste orka ta mig dit snart känner jag. saknar vovvarna med
DAGENS DUMMASTE:  att mitt liv saknar mening just nu..
DAGENS FINASTE: Mina dagdrömmar om att allt ska bli bra
DAGENS KÖP:  Pucko !! åh så gott det var efter att jag hade gymmat
DAGENS GODIS:  ja det var väll alla snacks jag vräkt i mig..
DAGENS HUMÖR:  lite smått nere
DAGENS SJUKA:  gymmade i pyamasbyxor
DAGENS KOMPLIMANG:  va fin du är (tack tack kajsa)
DAGENS KÄRLEK: non
DAGENS LYCKA: haha
DAGENS AVSLUTANDE: Idag vaknade jag upp med samma känsla som jag haft hela veckan, jag vill inte. Men jag gick till skolan, det var ganska avkopplande att vara där. Och på lunchen åt jag, mycket ! det var så gått att äntligen äta riktig mat.
Vi gymmade på idrotten, det var härligt. Fan önskar att jag hade gymkort. Varför ska allt vara så dyrt för ? Efter det så gick jag och kajsa till affären och köpte bränsle till sista lektionen. för min del blev det en pucko, det är så himla gott nån gång ibland. Men jag saknar den dem hade med kaffesmak ! Sista lektionen var lite smått dryg men vi tog oss igenom den. Efter det s¨har jag bara varit hemma och tagit det lite lungt. Har hållt på grejat på datorn, men den har inte velat grejat med mig. Alltså blev det inte som jag tänkt mig. Så jävla drygt !
Tänkte sova nu, struntar fullständigt i vad klockan är. Jag är trltt och vill vila. jag vill ha helg. Kanske att allt kan bli bra då ? Jag hoppas ! Om inte annat så kommer emma upp på fredag, det kommer förgylla dem dagarna !

äntligen hemma

Slutade precis skolan. Skoldagen har varit lång ! på idrotten var vi iväg till parkbadet och gymmade. Det blev en hel del svett för min del.
Nu sitter jag här hemma och ska hoppa in i duschen ! men först ska jag äta lite mer jordnötsbågar ;)

Onsdag

Försöker ta reda på hur det ligger till med skolan idag så jag vet när jag börjar. Går inge vidare för mig. Varför blir man aldrig välinformerad om sånt här för ??
Sitter och äter ostkrokar till frukost nu. Jätte nyttigt. Men va fan spelar det för roll..
Men nu ska jag ta det lungt tils jag får reda på hur det blir. Vet iaf att jag har en lektion idag. Fast den slutar halv 5.. fyfan

dagen som fia ska glömma

DAGENS MAT: Oj oj, en hel massa. Började dagen lite lungt med lunch, ravioli, men det blev bara mer och mer.
DAGENS TRÄNING: Jag och madde körde våran styrketräning på Ca 30-45 min
DAGENS LÅT:  Lasse - Jag ska slåss i dina kvarter
DAGENS KLÄDSEL:  SLAPPIS!! mjukisbyxor, träningstopp och t-shirt
DAGENS DUSCH:  På morgonen, en lång och härlig en. Snart en till eftersom jag har tränat
DAGENS FRISYR:  Uppsatt...
DAGENS HÄNDELSE:  Träffa madde. Och att ana kom med ballerina kex åt mig :)
DAGENS PLANER:   Att ta mig till skolan om jag orkar det.. Träffa madde så att vi kan träna och titta på DHW
DAGENS VILL HA:  Lycka
DAGENS DROG:  Ätbara saker .. illa illa haha
DAGENS SAKNAD:  kärlek
DAGENS DUMMASTE:   Jag var nästan på väg att falla för godisets frestelse och handla lite lösvikt. Men jag stod på mig.
DAGENS FINASTE: Mamma har sparat en dosa av hennes goda lappar till mig
DAGENS KÖP:  Ballonger, tejp och ett halsband
DAGENS GODIS:  Ostkrokar,jordnötsbågar,potatisskruvar och bacon chips.. ja det var vad jag och madde tröck i oss, men det var ju inte som att vi åt upp allt. och ibland måste man frossa så att man kan uppskatta att försöka vara nyttig.
DAGENS HUMÖR: Ja va ska man säga ? samma som igår. Vet inte vad det är med mig just nu. Men jag känner mig inte pepp på något..
DAGENS SJUKA: Mitt intag av ätbara saker 
DAGENS KOMPLIMANG: 
Ähm, kommer jag ens på nå ??
DAGENS KÄRLEK:  DHW hade säsongspremiär idag. !!! Bänkad kl 21.00. Därav allt gotta haha
DAGENS LYCKA: va ?
DAGENS AVSLUTANDE: Dagen började precis som jag inte vela. Deppig och djävlig. Vet ju att det inte blir bättre av att jag stänger in allt. Men va ska jag göra då? Jag kommer må bättre snart. För ett tag iaf. Klart allt löser sig..?
Men iaf så har det inte hänt mycket under dagen, ana kom förbi med ballerinakex, så gulligt av henne ! Sen så träffade jag madde vi köpte risifrutti eftersom hon har haft sug på det ett bra tag. Själv så är jag ju ganska bortskämd med just risi/mannafrutti. Det är så gott. ! Vi tittade på top model innan vi stoppade in tränings dvd:n och körde på. Den här gången känndes det inte lika jobbigt som det brukar. Vi åt lite. Tittade på tv, sprang iväg och köpte allt snacks som vi hade framför DHW senare under kvällen. En riktig frossar dag, Kan skriva om det idag. Men imorgon ska det vara glömt. Varför är det så lätt att äta när man känner att man inte kan tänka på nått ??
Jag ska gå och lägga mig snart. Så jag kommer upp imorgon. Vi får se hur jag känner mig då. Vet föresten inte ens om jag har nå skola imorgon, Vet inte om vi har kvar våran sh lärare eller om hon gått i mamma ledighet och om hon har det så vet jag inte om vikarien har kommit.. Idrott vet man ju aldrig när man har. så det gör ju inte saken bättre.

Älskade mamma

Hon är alltid så posteiv av sig, det gör mig glad. Hon får mig att må bättre !!

Igår ringde ana till mig just när jag lagt mig tillrätta. Vi låg och pratade i nästan två timmar. så det blev ju inte så tidig kväller. Men det känndes bra. Hon sa att hon skulle komma över med ballerina kakor till mig idag, dem enda kakorna jag tycker om eftersom dem är mer som kex.
Har lite att göra idag.Jag måste cykla till enen när alvedonen har börjat verka så att jag kan posta lite brev. Måste även till banken, funderar på att skjuta upp det till imorgon. Sen så tänkte jag höra med mamma och hon har lust att följa med mig till affären, det vill säga dollars, jag ska köpa ballonger till mitt "barnkalas".
Madde ska höra av sig när hon har slutat jobbet. vi ska träna, äta en massa risifrutti och självklart kolla på säsongsstarten på DHW som börjar idag.  Kan inte förstå att hon och jag har klarat oss igenom uppehållet.


2 mars 2009

DAGENS LÅT:  måns - hope and glory
DAGENS KLÄDSEL:  Slappis kläder - pyamas byxor och t-shirt
DAGENS DUSCH: morgonen
DAGENS FRISYR:  uppsatt, börjar bli till en vana eftersom mitt hår ser ut som det gör
DAGENS HÄNDELSE:  tog mig till bj, träffade mamma och madde kom förbi
DAGENS PLANER:  ta mig till bj
DAGENS VILL HA:  Kärlek och omsorg
DAGENS DROG:  sömn, jag lever på abstinensen
DAGENS SAKNAD:  lyckan
DAGENS DUMMASTE:  att allt är som det är just nu..
DAGENS FINASTE: Mamma kom förbi på en kopp te, det betyder så mycket för mig !
DAGENS KÖP:  lever fortfarande på skorna från igår
DAGENS GODIS:  drack upp colan som fanns kvar från helgen
DAGENS HUMÖR:  ja vad ska man säga..
DAGENS SJUKA:  mitt huvud
DAGENS KOMPLIMANG:  Har bara en massa posetivt att säga om henne
DAGENS KÄRLEK:  Mamma !!! :D
DAGENS LYCKA:  man kan inte ha svar på allt
DAGENS AVSLUTANDE: Tidig morgon som vanligt. Jobbigt. Orkade inte med. Gjorde det inte heller.Pratade med emma, hon var duktig stod där hemma i sin lägenhet och laga mat.
Tog mig till bj, hämtade lite post.. tog mig hem. mamma kom förbi. Drack te, lyssnade på musik och mamma spelade, så söt är hon när hon ber som en liten unge om lov att få spela lite, längesen jag hörde ett barn be om lov känns det som. Va är det för värld vi lever i.
Pratade med palle på eftermiddagen, hon har flyttat, jag tror det gör henne gott. madde kom på kvällen, vi tittade på tv och drack lättdryck. Hon har precis gått hem. Jag ska sova. Behöver det. Får se hur allt känns imorgon. Får se om jag orkar med. Varför ska det vara såhär.. jag har inte mått såhär på kanske 2-3 år. Jaja det går väll i perioder antar jag.

Felet med vårat samhälle

kolla på länken, jag förstår inte varför vissa poliser ska använda sig av övervåld och missbruka sin makt.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4530680.ab

från gårdagen

Ett par ballerinaskor är alltid bra att ha efter långa stunder i klackar. Tyvvär så tror jag nog att jag skulle tagit dem i storlek 38. Dem glappar väldigt mycket. det är fan svårt att köpa skor när fötterna ska krympa hela tiden. men det betyder att jag snart kan ha mammas skor haha och hon har ett par jag inte skulle tacka nej till ;)

En baddräkt till sommaren, snyggt till shorts..


Och dem mest underbara skorna som finns, ser mycket bättre ut i verkligheten och är över 13 cm höga. I like ! 

 Det var det jag hämtade ut från enen igår. Inne på icas bokrea blev det som sagt två böcker och bägge är två jag tänkt köpa men helt glömt bort. Men nu hittade jag dem för endast 39:-/styck vilket inte alls var mycket.


 
Boken är verklighetsbaserad och handlar om en flicka som varit  kidnappad i åtta år, och under tiden blivit kär i sin förövare. Har filmen om den här flickan, men den var inte alls bra tyckte jag. Men jag tror at boken är betydligt bättre och berkligen något som jag vill läsa.


Och Pamelas bok star som jag tycker verkar som lite smått underhållande läsning. Jag har ju läst boken om Traci Lord och Jenna Jamesson så nu är det väll på sin tid att jag även ska läsa den hära.. ?


måndag

Idag börjar jag skolan klockan nio, det var verkligen skönt med lov, och egentligen skulle jag behövt en till vecka.
Slutet på min vecka var inte så trevlig. Daniel blev tvungen att åka iväg mitt i natten för att fixa en grej, det blev struligt och vi har inte sovit alls många timmar. Jag skulle gissa på att det är mellan 2 och tre timmar.
Somnar jag nu så vet jag ju att jag inte kommer komma upp till skolan.
Är inte alls pigg, menmen va man man göra åt saken.
Daniel har åkt iväg nu iaf. Kommer ju hem på torsdag igen som vanligt. Den här veckan kommer att vara lång känner jag på mig. Bara att uthärda.

1 mars 2009

DAGENS LÅT: Darin - see you at the club
DAGENS KLÄDSEL:  Jeans och t-shirt, enkelt och bra
DAGENS DUSCH:  I morse
DAGENS FRISYR:  uppsat i en liten toffs
DAGENS HÄNDELSE:  punka på bilen
DAGENS PLANER:   Hämta ut ett paket
DAGENS VILL HA:  Pengar
DAGENS DROG:  Mobilen
DAGENS SAKNAD: glädjen
DAGENS DUMMASTE:  att allt ska gå förbi mig
DAGENS FINASTE: att madde tog en promenad med mig
DAGENS KÖP:  Mina nya skor, dem är det finaste jag hållt i
DAGENS GODIS:  coca-cola
DAGENS HUMÖR:  Nedstämd..
DAGENS SJUKA:  Att han kan vara så blind och aldrig förstå vad som är det rätta
DAGENS KOMPLIMANG:  ingenting skulle jag tro, om inte madde sa nå snällt till mig ?
DAGENS KÄRLEK:  Där kommer det igen..skorna
DAGENS LYCKA: Men va fan, skorna
DAGENS AVSLUTANDE: Dagen började med att titta på vasaloppet, vilket jag tycker är riktigt roligt när dem startar och som bäst när första man kommer mot mål. Men innan vasan var över så körde daniel mig till enen eftersom jag skulle hämta ut ett paket. Dem öppnade dock elva så jag följde med honom och skjutsade han lillebror. Sen tillbaka hem till soffan för att se målgången och det andra av vasan. Sen tog madde och jag en promenad till enen där jag äntligen hämtade ut paketet med dem underbaraste skor som jag skådat ! eller iaf när dem väl sitter på fötterna. Lägger upp bild imorgon för den nyfikna.
När jag kom hem igen så hade daniel hämtat sin lillebror så dem satt hemma och spelade dataspel och smaskade sjukligt högt på dumle godisar, jag trodde verkligen att jag skulle avlida av allt smaskande. Sen körde daniel hem honom. Och var borta ett bra tag, tills han kom hem och talade om att han fixat så att Robin skulle följa med till Estland. Det kan man ju tycka vad man vill om.
Men vi åkte till ica så att han kunna handla lite mat och grejjer till jobbet. Själv köpte jag två böcker på rean, kan lägga ut dem imorgon med. Bilen  fick punka tror vi så daniel köpte sån där usel punkspray och vi körde runt en liten stund som man är tvungen göra. Sen hem för att äntligen få kissa, vilket jag görna hade gjort redan när vi åkte till ica. Jag hoppas verkligen att morgondagen blir bättre än den här. Men va kan man säga. Madde du förgyllde min dag idag.

Estland !

Mamma du borde ju iallafall komma ihåg hur mycket jag jämt sa att jag vela till Estland och Tallin ?? Nu ska jag äntligen dit. Den 30 mars - 1 april så ska vi fira daniels pappa som fyller 50 år. Det ska bli super trevligt ! Dels att åka båt, men självklart att få kliva av och vara där en dag !

Finns det nå finare ställe i världen ? Ska bli supertrevligt !  Men eftersom det är ett tag kvar så ska jag inte tjata om det än haha ..

God morgon


Uppe som vanligt, har varit det i drygt en timme. Daniel ligger fortfarande och sover förstår inte hur han klarar av att sova så länge.
Så har vi ju vasaloppet som startar nu med. Kanske blir att jag slötittar på delar av det. Jag tänker ju inte sitta och kolla på hela. Det skulle bara plåga mig.




Har väll inga speciella planer idag. Kanske ska försöka att hinna med att hämta ut ett paket från posten iallafall.
Men annars så får jag se vart dagen tar mig.

28 Februari eftersom jag inte hann igår

DAGENS LÅT:  Dagens låt var bidraget i melodifestivalen Star pilots - higher
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, sjömans t-shirt
DAGENS DUSCH:  Skedde på morgonen utan daniel
DAGENS FRISYR:  Uppsatt  mestadels av dagen
DAGENS HÄNDELSE:  Oj det var välla llt folk som skulle fira daniel, och självklart att ana fyller år
DAGENS PLANER:  Gratta Daniel och att vara hemma ocg fira daniel med hans familj + melodifestivalen
DAGENS VILL HA:  Träningskläder, speciellt skor. Mamma kan jag inte få önska mig det när jag fyller ? ;)
DAGENS DROG:  Daniels tårta som blev supergod !
DAGENS SAKNAD:  Jag saknar mina systrar jättemycket !
DAGENS DUMMASTE:   En sexleksak som ana fick av hennes kompis, det såg ut som en mikrofon som det typ skulle kunnat vart en radio i duschen. Eller egentligen vad som helst utom en sexleksak. Vi va fövirrad.
DAGENS FINASTE:  Daniels söta farmor som alltid ska vara så trevlig
DAGENS KÖP:  Solglasögon till daniel från h&m och ett par hudfärgade string till mig som jag ska träna i
DAGENS GODIS:  Ja dagen var fylld med tårta och bullar så
DAGENS HUMÖR:  Varierande molnighet med uppehåll, men solen var uppe länge
DAGENS SJUKA:  Min dag har inte varit så sjuk så jag säger väll att Malena gick till final i melodifestivalen
DAGENS KOMPLIMANG: du är så goo du gullgumman sagt av daniels farmot som vanligt :)
DAGENS KÄRLEK: Kärleken mellan mig och fikat, ingen kan separera oss !
DAGENS LYCKA: Att jag tillslut tog mig till ana och fick fira henne en snabbis
DAGENS AVSLUTANDE: Vaknade ganska tidigt idag både jag och daniel. Så när systemet öppnade var vi i stort sätt redan där för att köpa anas present. Ett presentkort på systemet. Åkte hem till henne för att gratta henne på en gång. Men hon hade ju vart lite full dagen innan så gud vet vart hon var den förmiddagen när jag klev in i hennes lägenhet. Jag och daniel tog oss till valbo där jag handlade för min lilla värdecheck på 100:- plus lite småpengar. Enkel handling. Var mest  där för att jag skulle kolla läget på alla träningskläder. Shit jag fattar inte varför just träningskläder ska vara så dyrt !  När vi var hemma igen så började tårtbaket, jag vägrade hjälpa till eftersom jag visste att daniel skulle fixa det utan mig. vilket han också gjorde, dem blev superbra ! Hans familj kom över och det blev fullt här hemma. Vi satt och pratade och fikade. är det började bli kväller avtog dem en efter en. Sen var det bara vi kvar. Jag åkte iväg till ana och gav henne hennes present och grattade henne en liten snabbis. Innan daniel kom och plockade hem mig.Väl hemma igen blev det ännu mera tårta och lite cider för min del. För daniels del blev det två öl.

RSS 2.0